Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >

Bærekraft i Bangerhead

Å bidra til en bærekraftig utvikling for å beskytte vår planet er blant det viktigste vi som selskap kan gjøre. Vi jobber daglig for å minske ressursbruk og miljøpåvirkning i alle ledd av vår virkshomhet - fra vårt lager og hele veien hjem til deg! Her kan du lese mer om hvilke tiltak vi har på plass så langt for å minske vårt miljøavtrykk.

I denne innsatsen for en mer bærekraftig fremtid er din tilbakemelding ekstremt viktig for oss. Vil du høre mer om hvordan vi jobber med bærekraft, eller har du idéer om hvordan vi kan bli enda bedre? Ikke nøl med å kontakte oss på hei@bangerhad.no.

Miljøvennlige leveranser

Vi tilbyr frakt med flere ulike leveransealternativ, og vi prioriterer bærekraft høyt når vi skal velge leveransepartnere. Vi har lenge samarbeidet med Bring som ikke bare leverer dine skjønnhetsfavoritter dit du ønsker, men har som mål å gjøre det med nullutslipp. De har jobbet med bærekraft siden 2010, og har som mål at de innen 2025 kun skal bruke fornybare energikilder i biler og bygninger. Les mer her: Bring - slik jobber vi med bærekraft

Svenskproduserte produkter

Vår egen hårpleieserie er vegansk og produsert i Sverige, for å minimere transportkjeden fra fabrikken til vårt lager i Borås, Sverige. Hårpleie som er skånsom mot hår og miljø! Win-win!
Grønne servere og miljømerket elektrisitet

CO2-utslipp fra datasentre verden rundt er i dag på samme nivå som flyindustrien, og andelen vil øke kraftig de neste ti årene. Vår driftspartner GleSYS er verdensledende innen energieffektivitet og drives utelukkende av fornybar og miljømerket elektrisitet. På vårt hovedkontor og i våre fysiske butikker bruker vi selvsagt bare grønn elektrisitet, og vår logistikkpartner DreamLogistics bruker 100% fornybar elektrisitet.
Less waste. More beauty.

Kartongene vi sender bestillngene i er designede for å minimere mengden luft i pakkene. Mindre pakker betyr høyere fyllningsgrad per transport, noe som igjen betyr færre transporter og redusert miljøpåvirkning. Kartongens størrelse er selvsagt tilpasset for bestillingen for å minske pakkens størrelse ytterligere. Vi ønsker å utvikle vårt bærekraftsarbeid hele tiden, og vårt neste mål er å bytte ut all vår ytteremballasje med 100% resirkulert kartong.