Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % på hårpleie – oppdater favorittene dine i dag >
Kampanje

Ardell Ardell Double Up Lashes 206

77 kr / 58 kr
100 kr Veil. pris  (-42%)
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Løsvipper er den kategorien innenfor kosmetikk/skjønnhet som øker mest. De seneste årene har veksten vært på over 300%! Ardell var det første merket på markedet og er tilogmed det største.

ARDELL har blitt verdens ledende merke innenfor løsvipper kategorien. Deres mål har vært å gi kvinner vakre og uforglemmelige øyne. Det begynte i 1971 når Arnold Miller startet ARDELL sammen med sin kone, Sydell Miller. Navnet ARDELL er en kombinasjon av deres fornavn. Gjennom lanseringen av ARDELL Duralashes, deres første serie med individuelle løsvipper, vokste deres firma med stor suksess.

American International Industries kjøpte ARDELL i 1980 og har bygget det opp til en av verdens største merker, med utvalg av produkter for hjemmebruk, kvalitet på løsvipper, øyenbrynsprodukter og accessoarer. Med andre ord, ARDELL tilbyr en komplett look for å skape fengslende øyne. ARDELL løsvipper, er behaglige og lett å bruke. De er lette, enkle å påføre og ta av. ARDELL tilbyr ulike varianter for å passe kundens humør, personlighet og livsstil.

En favoritt blant make up artister, kjendiser og alle som vil ha løsvipper. Ardell løsvipper har blitt en del av millioner av kvinner sin morgen rutine. Ardell tilbyr mange stiler i hele og individuelle løsvipper med en komplett serie inkludert lim og vippetang. Ardell individuelle vipper bruker en ”knot-free” teknologi. Løsvippene kan brukes om og om igjen

To parløsvipper i en. For ekstra volum effekt.

Les merLes mindre
Nyanse / Farge: Svart
Informasjon
Bruk
Ingredienser
Artnr: B027105
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
Anastasia Beverly Hills
224 kr Veil. pris 299 kr (-25%)
495 kr
Gave
250ml 500ml
Dermalogica
169 kr
Selling fast
238 kr Veil. pris 405 kr (-41%)
Selling fast
177 kr Veil. pris 305 kr (-42%)
Steng