Boss Bottled Unlimited Edt Spray i gruppen Parfyme / Menn / Eau de Toilette  hos Bangerhead.no (B004936r)
Flere varianter

Hugo Boss
Boss Bottled Unlimited Edt Spray

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B004936r

Boss Bottled Unlimited Inneholder nøye utvalgte og kompromissløse ingredienser for å skape en fresh og moderne versjon av en klassisk maskulin duft. Med stimulerende friskhet, langvarig energi og aromatisk mannlighet gir den en riktig motivasjonskick.

BOSS BOTTLED. UNLIMITED. har blitt inspirert av vibrerende grønne duftnoter og har blitt skapt med en slående blanding av oppfriskende mynte og vintergrønn citrose, i kombinasjon med saftig annanas og langvarig maskuline trenoter. Disse unike ingredienser føres sammen og gir en oppfriskende og aromatisk mannlig duft, som fremhever BOSS-mannens kompromissløse drivkraft.

På toppen - et umiddelbart oppfriskende inntrykk.

I hjertet - den skjønne følelsen av å ha prestert.

Saftig annanas, et symbol som lenge har blitt forbundet med lykkede oppdrag og luksuriøse liv, tilfører en duftnote som minner om framgangens sødme og motivasjonen å sikte lengre og streve enda høyere.

I basenotene - den utholdige drivkraften for ubegrenset framgang.

Den robuste citrosen trives i de mest harde miljø, den vokser vintergrønn på bare steinjorden og beviser at det går å oppnå framgang tross tøffe begrensinger. Sammens med kraftig aromatiske, treaktig, dype noter utstråler basenoten en sikker mannlig selvtillit.
Parfyme:Eau de Toilette
Størrelse:100mlSp, 50ml
Kampanje:
Antall:
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
Hugo BossMer fra Hugo Boss
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist