Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Benytt sjansen til å gjøre et kupp blant våre Summer Deals >
Great Deal

Hugo Boss Boss Bottled Unlimited EdT (100ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Boss Bottled Unlimited Inneholder nøye utvalgte og kompromissløse ingredienser for å skape en fresh og moderne versjon av en klassisk maskulin duft. Med stimulerende friskhet, langvarig energi og aromatisk mannlighet gir den en riktig motivasjonskick.

BOSS BOTTLED. UNLIMITED. har blitt inspirert av vibrerende grønne duftnoter og har blitt skapt med en slående blanding av oppfriskende mynte og vintergrønn citrose, i kombinasjon med saftig annanas og langvarig maskuline trenoter. Disse unike ingredienser føres sammen og gir en oppfriskende og aromatisk mannlig duft, som fremhever BOSS-mannens kompromissløse drivkraft.

På toppen - et umiddelbart oppfriskende inntrykk.

I hjertet - den skjønne følelsen av å ha prestert.Saftig annanas, et symbol som lenge har blitt forbundet med lykkede oppdrag og luksuriøse liv, tilfører en duftnote som minner om framgangens sødme og motivasjonen å sikte lengre og streve enda høyere.

I basenotene - den utholdige drivkraften for ubegrenset framgang.

Den robuste citrosen trives i de mest harde miljø, den vokser vintergrønn på bare steinjorden og beviser at det går å oppnå framgang tross tøffe begrensinger. Sammens med kraftig aromatiske, treaktig, dype noter utstråler basenoten en sikker mannlig selvtillit.
Les merLes mindre
Størrelse: 100ml
Informasjon
Bruk
Ingredienser
Artnr: B004936
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
238 kr Veil. pris 299 kr (-20%)
Selling fast
495 kr
250ml 500ml
Dermalogica
170 kr
Great Deal
Selling fast
242 kr Veil. pris 335 kr (-28%)
Great Deal
Selling fast
215 kr Veil. pris 305 kr (-30%)
Redken
Midlertidig utsolgt
457 kr Veil. pris 470 kr
Steng