Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % rabatt på hudpleie – fyll på med favorittene dine >
Great Deal

Hugo Boss Hugo Boss Nuit Pour Femme EdP (30ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

BOSS NUIT Pour Femme er en sensuelt feminin duft for kvinnen som er organisert, driven og ambisiøs men samtidig myk, elegant og sofistikert. BOSS NUIT Pour Femme får deg til å føle deg som best - feminin og sikker. Duften gir den siste perfekte touchen innen du går ut på kvelden. Den fengslende duften er inspirert av det mest ikoniske kvinneplagget - den lille svarte kjolen - og den tilliten som den gir kvinnen.

Toppnoter:

De moderne toppnotene uttrykker spenning og forventning. Den saftige hvite ferskenen i kombinasjon med aldehydiske ackord gir en fresh og sprakende effekt.

Hjertenoter: Hjertet av jasmin og buketter av hvite blomster gjør duften feminint sofistikert mens fioler legger sensualitet.

Basenoter: Basen har en forfrisk karakter som fordypes under kveldens gang. Vibrerende krystallmosse speiler toppnoternes sprakende karakter mens varmt tre og kremet sandeltre gir en myk karakter.

Les merLes mindre
Størrelse: 30ml
Informasjon
Bruk
Ingredienser
Artnr: B027233
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
170 kr Veil. pris 215 kr (-21%)
Selling fast
79 kr
495 kr
Great Deal
223 kr Veil. pris 279 kr (-20%)
250ml 100 ml
Great Deal
118 kr Veil. pris 169 kr (-30%)
Steng