Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Skincare Days – opptil 25 % på utvalgte skjønnhetsmerker >
Great Deal

By Bangerhead By Bangerhead So Smooth Body Cream (300 ml)

100 kr
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

En rik og kremet bodylotion med sheasmør og mandelolje som fukter huden i dybden og gir næring til huden. Inneholder også AHA-syre som glatter ut huden, virker mykgjørende og bidrar til å forbedre hudens elastisitet. For alle hudtyper. Vegansk og produsert i Sverige.  

Beroligende og velgjørende duft med toppnoter fra skogen med duft av  einebær og bartrær samt forfriskende bergamott. Duften gir av en følelse av ro og velvære med basenoter av vanilje, musk og lær.

Les merLes mindre
Størrelse: 300 ml
Informasjon
Bruk
Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Malic Acid, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Citric Acid, Triethanolamine, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum.
Ingredienser
Artnr: B074207
Kategorier :
Andre kjøpte også
70 kr
-50%
By Bangerhead
20 kr Vanlig pris 40 kr (-50%)
Steng