Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

MEMO Paris MEMO Paris Flam Edp (75ml)

2 890 kr
2 890 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

En duft, som bringer tankene mot den magnetiske energien fra nordlyset sammen med den beskyttende varmen fra et hyggelig trehus. Ekteskapet av naturlige ingredienser som bergamott, bitter appelsin, aromatisk muskatsalvie og arabisk jasmin, skaper et sus av strålende friskhet. De virvler rundt om suverene, levende noter av sedertre. Deretter oppstår den behagelige følelsen av velvære i hjemmet, hvor Moder Jord gavmildt leverer ingredienser som tonkabønner og vaniljestenger, parret med beroligende mineralsk rav og søt hvit musk.

Foran den lille havnen i Flåm er de karmoisinrøde hyttene røde i kinnene! Hver dag gleder de seg over utsikten til deres unike, nordiske omgivelser, som er innrammet av fjordene. Det rødglødende navnet på denne norske landsbyen holder dem varme, denne landsbyen, som bugner av kontraster, som omfavner motsetninger, fra den bitre appelsinen til tonkabønner. Flåm ligger på veien, som krysser de majestetiske u-dalene, hvor de dvelende minnene om vikingskip, som glir gjennom vannet, stadig er til stede. Sedertre essens. Gjennomsyret av den hypnotiske sjarmen av et landskap, som er blitt blått av vintertiden. Muskatsalvie. Når det vakre været kommer tilbake vil den avsløre en frodig dal i uendelige nyanser, med fossefall som synger i bakgrunnen. Bergamott og arabisk jasmin. Landskapet blir enda mer intenst, når man kommer inn i fjordens dybder, hvor havet møter ferskvann. Flåms hjerte banker. Ren vanilje.

Hovednoter: pomerans-essens, salvieolje, tonkabønne absolutte.

Duftnoter: italiensk bergamott, kronbladsakkord, kinesisk keiserlig arabisk-jasmin, indisk arabisk-jasmin absolutte, sedertreessens, vanilje absolutte fra Madagaskar, cashmeran, ambrofix, ambrettolid

Les merLes mindre
Størrelse: 75ml
Informasjon
Bruk
Alcohol Denat, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol)Citrate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Coumarin, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citral, Benzy Benzoate, Geraniol
Ingredienser
Artnr: B078095
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
239 kr Veil. pris 299 kr (-20%)
Great Deal
Selling fast
306 kr Veil. pris 495 kr (-38%)
Great Deal
Selling fast
250ml 500ml
Dermalogica
148 kr
Great Deal
122 kr Veil. pris 160 kr (-24%)
Great Deal
298 kr Veil. pris 405 kr (-26%)
Great Deal
215 kr Veil. pris 305 kr (-30%)
Steng