Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Only good hair days: Kjøp hårpleie med opptil 25 % >
Great Deal

REN Skincare REN Glycolactic Radiance Renewal Mask (50 ml)

599 kr
599 kr Veil. pris 
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask er en effektiv peelingmaske basert på naturlige fruktsyrer. Utviklet for å fornye huden, redusere fine linjer og forbedre hudens elastisitet betraktelig. Den arbeider dypt i huden for å fjerne døde hudceller og polerer huden slik at den etterlates glødende, myk og full av energi. Bidrar til cellefornyelse og reduserer tilstopninger.

Bidrar til å fjerne forekomsten av fine linjer og rynker. Motvirker fortetninger i porene, hudormer og utbrudd av kviser.

Les merLes mindre
Hudtype: Tørr
Størrelse: 50ml
Informasjon

Påfør en sjenerøs mengde på renset og tørr hud i ansikt og hals. Unngå huden rundt øynene og  lepper. La virke i 10 min. Vask av med varmt vann. Du vil kjenne at det prikker i huden når du har den på deg. NB: Anbefales ikke for en reaktiv og irritert hud, eller rett etter barbering.

Bruk
Ingredienser
Artnr: B013019
Kategorier :
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
207 kr Veil. pris 280 kr (-26%)
Great Deal
Selling fast
210 kr Veil. pris 280 kr (-25%)
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
217 kr Veil. pris 299 kr (-27%)
Great Deal
Selling fast
304 kr Veil. pris 495 kr (-39%)
250ml 500ml
Dermalogica
159 kr
Steng