Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % rabatt på hudpleie – fyll på med favorittene dine >
Great Deal

REN Skincare REN Glycolactic Radiance Renewal Mask (50 ml)

340 kr
599 kr Veil. pris  (-43%)
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask er en effektiv peelingmaske basert på naturlige fruktsyrer. Utviklet for å fornye huden, redusere fine linjer og forbedre hudens elastisitet betraktelig. Den arbeider dypt i huden for å fjerne døde hudceller og polerer huden slik at den etterlates glødende, myk og full av energi. Bidrar til cellefornyelse og reduserer tilstopninger.

Bidrar til å fjerne forekomsten av fine linjer og rynker. Motvirker fortetninger i porene, hudormer og utbrudd av kviser.

Les merLes mindre
Hudtype: Tørr
Størrelse: 50ml
Informasjon

Påfør en sjenerøs mengde på renset og tørr hud i ansikt og hals. Unngå huden rundt øynene og  lepper. La virke i 10 min. Vask av med varmt vann. Du vil kjenne at det prikker i huden når du har den på deg. NB: Anbefales ikke for en reaktiv og irritert hud, eller rett etter barbering.

Bruk
Ingredienser
Artnr: B013019
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
250ml 100 ml
250ml 100 ml
Great Deal
374 kr Veil. pris 499 kr (-25%)
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
81 kr Veil. pris 111 kr (-27%)
Great Deal
REN Skincare
Midlertidig utsolgt
379 kr Veil. pris 549 kr (-31%)
Steng