Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Skincare Days – opptil 25 % på utvalgte skjønnhetsmerker >
Pris
Hudtype
Filter
Sorter
1 produkter
Last Chance
Gave
Grown Alchemist
300 kr Veil. pris 650 kr (-54%)

Grown Alchemist
Grown Alchemist er intelligent, økologisk hudpleie som er bygd på en dyp forståelse av hudens fysiologi og kroppens biologi, held ned på cellenivå. Det australienske merket tilbyr banebrytende ingredienser som naturlige peptider, for å fremma cellefornyelsen og hudens egen reperasjon. Du finner et bredt sortiment med hudpleie, hårpleie og kroppsprodukter som passer alle.

Om Grown Alchemist
De australienske grunderne, brødrene Keston og Jeremy Muijs, deler en dyp lidenskap for hudpleie, og kraften hos naturlig og økologisk kjemi. Etter å ha jobbet som produktutvikler for andre hudpleiemerker grunnla de Grown Alchemist, med ambisjonen å bare benytte seg av sunne, vitenskapelig beviste ingredienser som virker på cellenivå – inkludert neuropeptider, tetrapeptider, tocotrienoler og avanserte aktive fuktighetsgivere.

Grown Alchemists produkter produseres i Australia og er sertifisert hos ACO (Australian Certified Organic) og produktene er ikke testet på dyr. Forpakningene er gjort av glass og førsteklasses herdet sukkerplast, hvilket er bærekraftig. Produktene er parabenfrie. I stedet for brukes essensielle oljer og fruktsyrer for en naturlig konserverende effekt.  

Grown Alchemist 3-stegsprogram:
Cleanse Science - Fjern urenheter og trøtte hudceller for vakrere og smidigere hud, samt bedre resultat av påfølgende produkter. Dette steget inneholder rengjøring morgen og kveld, inklusive eye makeup remover. Dobbelrengjøring på kvelden. Eksfoliering og behandlende ansiktsmaske 1–2 ganger i uken, samt toner som siste steg før påføring av serum og fuktighetskrem.

Detox Science - Huden bør avgiftes innen flere aktive ingredienser påføres for å optimere resultatet. Denne delen av 3-stegsprosessen har fokus på å gjenopprette huden til sin opprinnelige tilstand og vitalitet, og inneholder bare ett produkt, nemlig Detox Serum Antioxidant +3.

Activate Science - I dette steget tilsettes de mer aktive age repair-ingrediensene for å gjenopprette hudens elastisitet og glød. For beste resultat startes alltid aktiveringsfasen i hver hudpleierutine med et serum og følges deretter opp med en Antioxidant Facial Oil. Sist i prosessen påføres en anbefalt fuktighetskrem.

Våre favoritter
Grown Alchemist tilbyr et bredt sortiment med produkter for alle hudtyper. Her lister vi noen av våre favoritter som du bare ikke vil gå glipp av!

Detox Serum. Et fjærlett serum for daglig bruk og for alle hudtyper. Den beskytter mot ytre påvirkninger og avgifter huden fra luftforurensninger, samt UVA- og UVB-stråling. Huden får tilført fuktighet og mer glød.  

Hand Wash Sweet Orange Cedarwood & Sage. En skånsom handsåpe i gelform som tilfører fuktighet og gir næring til tørre hender. Dufter friskt av appelsin, med tre og urtenoter i bunn. Finnes i 2 størrelse. Følg gjerne opp med en av Grown Alchemists håndkremer.

Smoothing Hair Treatment. Et lett leave-in produkt som gir håret en glattere følelse uten frizz. Den motvirker flygehår samtidig som den beskytter og gir fuktighet og en silkemyk følelse. Passer bra for normalt til tørt hår.