Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Oppdater hårfavorittene dine – akkurat nå: opptil 25 % på hårpleie >
Great Deal

Hugo Boss Hugo Boss The Scent Magnetic Eau De Parfum (100 ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Opplev forførelsens kraft med BOSS The Scent Magnetic Eau de Parfum for him, en intens tolkning av den originale BOSS The Scent som trollbinder sansene. Med livlige toppnoter av maninka-frukt, BOSS' eksklusive ingrediens, har denne herreduften blitt intensivert for å gi parfymen en kraftfull ny energi. I hjertet vekker sprudlende kli-absolue sansene, og i basen gir utsøkt svart vaniljeekstrakt duften sin unike magnetisme.

BOSS The Scent Magnetic Eau de Parfum for Men er skapt av parfymøren Delphine Lebeau og er en intens og forførende duft med noter av rav, frukt og lær. Denne EDP-en presenteres i en svart, avrundet lakkflaske omgitt av et eksklusivt, iøynefallende gullglitter

Les merLes mindre
Størrelse: 100 ml
Informasjon
Bruk
ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CITRAL, ALCOHOL, GERANIOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, EXT. VIOLET 2 (CI 60730).
Ingredienser
Artnr: B081633
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
109 kr Veil. pris 160 kr (-32%)
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
279 kr Veil. pris 351 kr (-21%)
By Bangerhead
19 kr
Benton
Midlertidig utsolgt
39 kr Veil. pris 40 kr
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
132 kr Veil. pris 180 kr (-27%)
By Bangerhead
19 kr
Steng