Finn din perfekte primer fra Smashbox
2022-07-19
Helteproduktene fra Smashbox, Photo Finish Primers, har fått nye, bedre formler. Med en blanding av antioksidanter, hyaluronsyre, probiotiske ekstrakter, vitaminer og alger utstyrer disse primerne huden din med næring, balanse og beskyttelse mot skader fra miljøpåvirkende faktorer. De skaper selvfølgelig en fantastisk base for sminken din samt sørger for at den holder lenge!

Usikker på hvilken du skal velge for dine behov og ønskede resultater? Les guiden vår nedenfor for å finne riktig!
For deg som vil skjule rødhet

Smashbox Photo Finish Correct Anti-Redness Primer
er en korrigerende primer med grønn tone, som står i kontrast til røde pigmenter, og som betyr at den reduserer synligheten av rødhet. Med hjelp av alger, rose og sopp har den også en lindrende og beroligende effekt på stresset hud.


For deg som trenger ekstra fuktighet

Smashbox Photo Finish Primerizer+ Hydrating Primer fungerer som fuktighetskrem og primer i en. Den gir deg sunn glans og jevner ut hudtonen, samtidig som den ved hjelp av tredobbel hyaluronsyre og niacinamid bidrar til å gjenoppbygge hudens fuktighetsbarriere og fukter i opptil 72 timer.For deg som lengter etter ekstra glans

Smashbox Photo Finish Illuminate Glow Primer skaper med hjelp av glansgivende perler i universell smiger en gyllen ferskentone, C-vitamin og pasjonsfrukt en silkemyk barriere som sletter ut hudtonen i ett sveip. For en lys og frisk glow som holder sminken på plass.For deg som ønsker et matt resultat

Smashbox Photo Finish Control Mattifying Primer matter huden uten å tørke ut. Perfekt for deg med oljete hud, eller om du ganske enkelt ønsker en matt og slett canvas å gå ut i fra når du sminker deg! Ingrediensene trollhassel, salicylsyre og sink bidrar til å kontrollere glansen i løpet av dagen og du slipper å bekymre deg for at sminken skal bevege på seg.
Gave
134 kr Veil. pris 160 kr (-16%)
Gave
134 kr Veil. pris 160 kr (-16%)
Great Deal
Gave
134 kr Veil. pris 160 kr (-16%)

Produkter fra artikkel