Optimaliser hudpleierutinen din med ansiktsvann
2022-10-28
Toner, ansiktsvann, essence, tonic – kjært barn har mange navn. Dette flytende produktet påføres på huden umiddelbart etter rengjøring. Aktive eller fuktighetsgivende ingredienser synker dypt inn i huden, og forbereder huden for påfølgende hudpleie. Omorovicza tilbyr flere forskjellige essenser, tonere og tonics, for ulike hudtyper og behov.

Usikker på hvilken du skal velge? La oss fortelle om favorittene våre.
For alle hudtyper

Omoressence er en balanserende, fuktighetsgivende essens for alle hudtyper. Den hjelper huden å dra til seg og binde fuktighet. I tillegg beskytter den mot miljøbelastninger ved hjelp av aktive ingredienser, slik som aminosyrer, silisium og Omoroviczas patenterte Healing Concentrate™. Påfør på renset ansikt og la det synke inn før du fortsetter hudpleierutinen.
For fet, akneutsatt og kombinert hud

Silver Skin Tonic er en blanding av kolloidalt sølv, niacinamid og salisylsyre som hjelper med å klargjøre oljete og akneutsatt hud. Huden mattes ned og jevnes ut, og porene renses i dybden. Kombiner med Silver Skin Saviour ansiktsmaske for best resultat.
For oljete, kombinert og normal hud

Acid Solution er en innovativ toner som inneholder kraftige syrer for en klarere, glansfull og raffinert hud. Glykolsyre og melkesyre kombineres med kaviarlime for å skånsomt eksfoliere og fremme hudens regenereringsprosess, mens salisylsyre bidrar til å redusere pigmentering og jevne ut hudtonen. Brukes på kvelden, og husk solbeskyttelse på morgenen.
For uttørket hud, alle hudtyper

Queen Essence er et luksuriøst tillegg til hudpleierutinen. Med sin milde roseduft og silkeaktige tekstur gir den en multisensorisk opplevelse. Essensen passer for alle hudtyper, og er spesielt bra for uttørket hud. De potente ingrediensene, slik som dypt fuktighetsgivende snøsvamp og beskyttende tomatstamceller, jobber sammen med Healing Concentrate™ for å forberede huden for fremtidig hudpleie og gi den et fyldigere inntrykk.
906 kr
Great Deal
738 kr Veil. pris 761 kr

Produkter fra artikkel