Mizon Black Snail All In One Cream
Mizon Black Snail All In One Cream

Mizon
Mizon Black Snail All In One Cream

510 kr / 408 kr
Antall: 
Bare et fåtall igjen på lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B023483
En multivirkende luksuriøs fuktighetskrem som består av 90% snegleslim fra svart snegle som er kjent for sin evne til å overleve ekstreme klimaforhold. Inneholder 20 ulike sorter planteekstrakter som er rike på vitaminer og antioksidanter, blant annet fra kakao, vindruer og sopp. Hvitløksekstrakt virker naturlig antiseptisk og er en ideell ingrediens for å motvirke forekomsten av akne. EGF, adenosine, peptid og niacinamide virker sammen anti-aging og reduserer størrelsen på porer, forbedrer utseendet på arr, klarner opp pigmentflekker og forbedrer generelt hudens tekstur og jevner ut hudtonen. Snegleslimet gir fuktighet på dypet, samtidig som den demper betennelser, reduserer forekomsten av fine linjer, motvirker hyperpigmentering og akne. Reduserer effektivt rødhet og irritasjon i huden hvilket gjør at den også passer for personer med synlige blodkar og rosacea. Kremen er en rikere variant av Mizons All-In-One Snail Repair cream og inneholder olivenolje, pantenol, solsikkeolje og sheasmør, som mykgjør og reduserer utseendet på fine linjer. 

Passer utmerket for alle aldrer og hudtyper, fremfor alt tørrere, kombinert hud og sensitiv hud. Selv om denne varianten er rikere og gir mer fuktighet, tetter den ikke til porene, så den kan med fordel brukes også av fetere hudtyper og under tørrere klimaforhold eller som en nattkrem.

Fri for parabener, fargestoff og parfyme. 

Mizon er et cruelty free-varemerke som benytter seg av moderne teknikk hvor sneglene ikke kommer til skade ved fremkalling av produktene.

Hudtype:Oljete
Størrelse:75ml
Kampanjestart:
2017-05-07, 23:59
Kampanjestopp:
2017-05-31, 23:59
MizonMer fra Mizon
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

Sale
Mizon Snail Repair Recovery Gel Cream

152 kr 190 kr

Sale
Mizon Black Snail All In One Cream

408 kr 510 kr

Sale
Benton Aloe Propolis Soothing Gel

200 kr 250 kr

Sale
Mizon All In One Snail Repair Cream

312 kr 390 kr

Sist vist

Sale
Mizon Black Snail All In One Cream

408 kr 510 kr