Derfor er snegleslim det beste du kan smøre i ansiktet

Snegleslim i ansiktet – det høres ganske rart ut. Likevel er det den heteste hudpleieingrediensen akkurat nå. Vi forteller hvorfor!

Snegleslim, eller sneglefiltrat som sluttproduktet heter, høres kanskje nytt og overmodig ut, men innen K-beauty har det vært flittig brukt siden 90-tallet. Slimet som snegler skiller ut fungerer for å beskytte dem mot bakterier, skarpe yter, smuss og uttørkning. Dermed er det egentlig logisk at det kan gjøre underverk også for huden.

Slimet utvinnes uten å skade sneglene og filtreres og renses for å gjøre det sikkert å bruke på huden. Deretter brukes filtratet i hudpleieprodukter og finnes i dag i alt fra serum til ansiktsmasker til vanlige dagkremer. Den som er helt nybegynner kan for eksempel teste med å bytte ut en av sine produkter mot en som inneholder snegleslim. Se effektene og la deg overbevise!

Utover å være antibakteriell og beroligende for huden, sies snegleslimet også å kunne påvirke synligheten av alderstegn, og kan derfor ses som et antiage-produkt i seg selv. For den som er ekstra interessert av å motvirke rynker, finnes spesielle snegleprodukter laget for dette formålet. Om du ikke synes det holder med bare snegleslim så kan du alltids teste ut Benton Snail Bee-serien som utover snegleslim også kan skryte av å ha biegift på innholdslisten.

Fem snegleprodukter du ikke vil misse:

Mizon Black Snail All in One Cream

Mizon Snail Repair Recovery Cream

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule 

Benton Snai Bee High Content Mask 

Mizon Snail Cushion Foam Cleanser

 

Shop the article

Mizon Snail Repair Recovery Gel Cream (45ml)
Mizon Snail Repair Recovery Gel Cream (45ml)

151 kr 190 kr Veil. pris 

0
Benton Snail Bee High Content Mask (10pcs)
Benton Snail Bee High Content Mask (10pcs)

349 kr 389 kr Veil. pris 

1
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)

258 kr 326 kr Veil. pris 

0
Mizon Snail Cushion Foam Cleanser (120ml)
Mizon Black Snail All In One Cream (75ml)

Share