Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Bangerhead Christmas countdown – sjekk dagens tilbud her >
Pris
Produktserie
Filter
Sorter
2 produkter

Rituals

Rituals er en idé om å forandre dine daglige rutiner, og ha litt flere unike øyeblikk med velbehag, med luksuriøse produkter. Et velduftende bad, en god kopp te, eller noe så simpelt som når man tar oppvasken. Det skal dufte godt, være vakkert å se på, men samtidig skal det være effektivt. Dette er Rituals filosofi; å berike hverdagslige gjøremål til meningsfulle ritualer!

Om Rituals

Med inspirasjon av visdom fra gamle østlige tradisjoner, har Rituals skapt et utvalg av ekslusive og rimelige produkter for kropp og hjem. Rituals reise startet i 2000, og har siden det åpnet butikker i 27 land, verden over. Uansett om du kjøper gaver til deg selv, eller andre, så finnes det mange produkter å velge mellom.

Serier

The Ritual of Sakura – Slapp av med serien Ritual of Sakura, en serie med den luksuriøse duften av rismelk og kirsebærblomst. Kirsebærblomsten er et gammelt symbol for renhet og for naturens gjenfødelse, og den japanske Hanami-feiringen feirer kirsebærblomsten. Akkurat som livet selv, er dens skjønnhet kortvarig og skjør, og bør tas hånd om!

The Ritual of Ayurveda – Prinsippet bakom Ayurveda er en balansert livsstil. Den eldgamle visdommen fra India hjelper deg med å forbedre ditt velvære ved å rense og pleie din energi. Serien støtter denne filosofien, og tilbyr produkter som bidrar til balanse, med ingredienser som blant annet indisk rose, Himalya-honning og søtmandelolje.

The Ritual of Karma – I følge den hinduistiske troen antas det at et liv med gode gjerninger og intensjoner gir god karma. Serien hjelper deg å omfavne den posiive følelsen av sommer, hele året! Ingredienser som hellig lotus og økologisk hvit te dufter herlig og er designet for å forbedre ditt humør. Lotusblomsten er et symbol på renhet, skjønnhet og visdom, og er kjent for sin beroligende og pleiende egenskaper.

The Ritual of Samurai – Serien har hentet sin inspirasjon fra de gamle japanske krigernes tradisjoner, og hjelper deg med å håndtere kunset å både føle og se bra ut. Ritualet inneholder høytpresterende produkter av beste kvalitet, for en perfekt barbering og pleie - men også for hud, kropp og sjel. Alt for å styrke din selvtillit!

Våra favoritter

The Rituals of Sakura Shower Foam – Forbered ditt dusjrituale med denne magiske kroppskremen. Ultra-pleiende skum med en mild og søt duft som rengjører hele kroppen, og gjør den silkemyk.

The Ritual of Dao Fragrance Sticks – Duftpinner basert på den søte duften av hvit Lotus og Yi Yi Ren. En naturlig og stilig måte å få hjemmet til å lukte fantastisk.

The Ritual of Ayurveda Hand Wash – Flytende håndsope basert på indisk rose, og søtmandelolje. Pleier hendene når du tar oppvasken, takket være den såpefrie sammensetningen med fuktighetsgivende ingredienser.

The Ritual of Sakura Body Cream – Krem som styrker huden intensivt og gjør den fastere. Unik blanding av antioksidanter, vitamin-E og ingrediensen Centella Asiatica, som hjelper med å styrke huden.