The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution (240ml) i gruppen Hudpleie / Ansiktspeeling / Enzympeeling hos Bangerhead.no (B045293)
The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution (240ml)

The Ordinary
The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution (240ml)

129 kr Veil. pris 
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
Finnes også i pakken
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
The Ordinary
Mer fra The Ordinary
Om produktet Artnr: B045293

Glykolsyre er en alfahydroxisyre som eksfolierer huden. Dette produktet gir en mild og skånsom eksfoliering som bidrar til forbedret hudtone. Huden blir visuelt friskere men hudstrukturen blir også forbedret ved kontinuerlig bruk.

Denne formelen inneholder blant annet tasmansk pepper, for å hjelpe til å minske risikoen for irritasjon som ofte oppstår ved bruk av syre. Produktet er vegetabilsk og varierer i farge etter ulike årstider. Produktet inneholder også ginsengrot og aloe vera, som virker oppfriskende og beroligende på huden.

pH-verdien i denne formelen er på ca 3,6. Glykolsyre har en pKa på 3,6 og pKa er den viktigste faktoren å ta hensyn til når det kommer til syrer. pKa angir syreinneholdet. Når pKa er nærme pH-verdien er det en perfekt balanse mellom surt og salt og man vil få maksimal effekt av syren, uten å risikere hudirritasjon.

Dette produktet bør ikke brukes på sensitiv, irritert eller skadet hud.

Advarsel: Dette produktet inneholder alfahydroxisyre (AHA) som kan øke hudens følsomhet mot sol. Bruk solbeskyttelse med SPF når huden eksponeres for solen. Bruk produktet etter gitte anbefalinger. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt.

Hudtype: Kombinert
Produktserie: The Ordinary Direct Acids
Størrelse: 240ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. aqua (water), hamamelis virginiana leaf water, cocamidopropyl dimethylamine, salicylic acid, dimethyl isosorbide, trisodium ethylenediamine disuccinate, citric acid, polysorbate 20, hydroxyethylcellulose, ethoxydiglycol, potassium sorbate, sodium benzoate, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol.

Why we love it

4

Basert på 1 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Sigri T 2020-07-17 @ 10:28:16 Verifisert kjøper

Har ikke brukt den lenge nok til å si om den funker, har brukt den en uke nå og har ikke sett store forandringer, regner med at den trenger litt tid på å funke helt.

Flere omtaler

flere produkter fra denne serien

Andre har også kjøpt

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

fra89 kr Veil. pris 

1

Sist vist