Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Great Deal

The Ordinary The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% (30ml)

Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.

Høykonsentrert formel med vitamin og mineral mot urenheter. 

Niacinamid (vitamin B3) har påvist effekt for å minimere inntrykket av urenheter og fortetninger. 

En 10% konsentrasjon av dette vitaminet i kombinasjon med zinksalt av pyrrolidon karboxylsyre (PCA) balanserer talgproduksjonen. 

Les merLes mindre
Hudtype: Kombinert
Konsistens: Væske
Størrelse: 30ml
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. aqua (water), niacinamide, pentylene glycol, zinc pca, dimethyl isosorbide, tamarindus indica seed gum, xanthan gum, isoceteth-20, ethoxydiglycol, phenoxyethanol, chlorphenesin.
Ingredienser
Artnr: B045307
Fra vårt Magazine
Anmeldelser ()
/5
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1
Julija, Lebedeva 300 dager siden
Fungerer fantastisk bra til å jevne ut hudtonen og fjerne urenheter over tid
Kristina Protrka
563 dager siden
Det er noe galt/annerledes med den varen jeg mottok, den er ikke som de produktene jeg har kjøpt direkte fra Deciem. Elendig kundeservice. Bangerhead er ikke angitt som autorisert forhandler av The Ordinary på Deciems nettside, Deciem kan derfor heller ikke garantere for kvaliteten på produktene. Deciem fraråder kjøp av deres produkter fra uautoriserte forhandlere, slik som Bangerhead.
188
Hei Kristina, Takk for din kommentar! :) Vi kjøper The Ordinary fra Dermarome, som er den svenske forhandleren av merket. Legger ved nettsiden deres her: https://www.dermarome.se/. Hvis det er noe du mener er galt med selve produktet er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Ha en fin dag! / Mvh Malin
Susanne Bløndal
Susanne Bløndal
850 dager siden
Denne blir ganske sticky på huden når du smører den inn. I utgangspunktet skal den smøres på før dag- og nattkremer, men man må gi den litt tid til å trekke ordentlig inn i huden. Jeg pleier å gi den ca 10-15 min. Allerede er huden min blitt jevnere og friskere, så denne blir værende i hudpleierutinen min i laaang tid!
Skriv en anmeldelse
Vis flere anmeldelser (0)
Andre kjøpte også
60ml 30ml
99 kr
3
Steng