Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Ready for Valentine’s – opptil 25 % på utvalgt makeup og duft >
Pris
Hudtype
Filter
Sorter
4 produkter
-50%
Aivira Skincare
296 kr Vanlig pris 593 kr (-50%)
-50%
Aivira Skincare
346 kr Vanlig pris 692 kr (-50%)
-50%
Aivira Skincare
346 kr Vanlig pris 692 kr (-50%)
-50%
346 kr Vanlig pris 692 kr (-50%)

Aivira Skincare er basert på det mest grunnleggende faktum innen hudpleie, at hydrering er nøkkelen til en sunn hud. Ved å holde huden hydrert føles huden bra og får en naturlig glød og færre tegn på skade. 

Aivira ble grunnlagt i Sverige og ideen ble født i de kalde, mørke og tørre månedene når huden er på det tørreste. De tøffe forholdene i Sverige krevde noe mer effektivt, noe nytt, noe som er skreddersydd for hudens behov.  

Med fuktighet som fokus startet vi forskning for å finne de absolutt best fungerende fuktighetskremene i verden, resultatet er en serie produkter som er fuktighetsgivende som gir effekt over tid. 

Vår filosofi er enkel, vi stoler på vitenskapen og lager produkter som fungerer med svært høy kraft. Vi bruker ikke ingredienser som ikke tjener et bestemt formål, og alle ingrediensene våre er innenfor de anbefalte og vitenskapelig testede konsentrasjonsnivåene. 

Hovedingrediensen i produktene er Ectoin er utrolig fuktighetsgivende samtidig som den har en anti-irriterende og beroligende effekt på huden din, noe som gjør at alle våre produkter passer for alle hudtyper og tilstander, også de mest sensitive.