Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Pre Summer Days – opptil 25% rabatt på flere beautyfavoritter >
Great Deal
Selling fast
Nyhet

By Bangerhead Bangerhead So Smooth Handcream (75 ml)

68 kr
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.
Gave ved kjøp
Handle for minst 50 kroner og kjøp Bangerhead By Bangerhead So Smooth Handcream (75 ml) for 48 kroner! Du finner kampanjen under Kassadeals i kassen.

En rik håndkrem som beskytter, lindrer, reparerer og pleier sprukne hender og neglebånd. Den mykgjørende kremen inneholder sheasmør og luksuriøs mandelolje som tilfører intens fuktighet og næring til huden. Perfekt å ha med på farten for fløyelsmyke og velduftende hender hele dagen. Vegansk og produsert i Sverige. Beroligende og velgjørende duft med toppnoter fra skogen med duft av einebær og bartrær samt forfriskende bergamott. Duften gir av en følelse av ro og velvære med basenoter av vanilje, musk og lær.

Les merLes mindre
Informasjon
Bruk
Ingredients: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Lactic Acid, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum.
Ingredienser
Artnr: B074208
Fra vårt Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produktet har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre kjøpte også
Selling fast
By Bangerhead
18 kr
5
78 kr
8
By Bangerhead
48 kr
194 kr
1
Selling fast
By Bangerhead
18 kr
7
Steng