Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Ready for Valentine’s – opptil 25 % på utvalgt makeup og duft >
Great Deal
Selling fast

By Bangerhead By Bangerhead So Smooth Handcream (75 ml)

66 kr
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.
Gave ved kjøp
Handle for minst 50 kroner og kjøp By Bangerhead So Smooth Handcream (75 ml) for 41 kroner! Du finner kampanjen under Superdeals i kassen.

En rik håndkrem som beskytter, lindrer, reparerer og pleier sprukne hender og neglebånd. Den mykgjørende kremen inneholder sheasmør og luksuriøs mandelolje som tilfører intens fuktighet og næring til huden. Perfekt å ha med på farten for fløyelsmyke og velduftende hender hele dagen. Vegansk og produsert i Sverige. Beroligende og velgjørende duft med toppnoter fra skogen med duft av einebær og bartrær samt forfriskende bergamott. Duften gir av en følelse av ro og velvære med basenoter av vanilje, musk og lær.

Les merLes mindre
Informasjon
Bruk
Ingredients: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Lactic Acid, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum.
Ingredienser
Artnr: B074208
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Gave
By Bangerhead
Midlertidig utsolgt
56 kr
Great Deal
Gave
LH cosmetics
143 kr Veil. pris 179 kr (-20%)
Great Deal
189 kr Veil. pris 245 kr (-23%)
By Bangerhead
18 kr
152 kr Veil. pris 245 kr (-38%)
Great Deal
Gave
Selling fast
30ml 118ml
120 kr Veil. pris 182 kr (-34%)
Steng