Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Kjøp nå: Opptil 25 % på duft og sminke >
Great Deal

By Bangerhead By Bangerhead So Smooth Handcream (75 ml)

69 kr
69 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

En rik håndkrem som beskytter, lindrer, reparerer og pleier sprukne hender og neglebånd. Den mykgjørende kremen inneholder sheasmør og luksuriøs mandelolje som tilfører intens fuktighet og næring til huden. Perfekt å ha med på farten for fløyelsmyke og velduftende hender hele dagen. Vegansk og produsert i Sverige. Beroligende og velgjørende duft med toppnoter fra skogen med duft av einebær og bartrær samt forfriskende bergamott. Duften gir av en følelse av ro og velvære med basenoter av vanilje, musk og lær.

Les merLes mindre
Informasjon
Bruk
Ingredients: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Lactic Acid, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum.
Ingredienser
Artnr: B074208
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
109 kr Veil. pris 159 kr (-31%)
Gave
NYX Professional Makeup
263 kr Veil. pris 351 kr (-25%)
By Bangerhead
19 kr
Gave
39 kr Veil. pris 40 kr
Gave
NYX Professional Makeup
135 kr Veil. pris 179 kr (-25%)
By Bangerhead
19 kr
Steng