Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Perfume Days: Opptil 25 % på utvalgte duftmerker >
Great Deal

By Bangerhead By Bangerhead Soft Spot Softening Hair Mask (200 ml)

145 kr
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.
Vi har vært i bransjen i over ti år og har testet så godt som alt. Å finne den perfekte rutinen er derimot lettere sagt enn gjort, og vi ville derfor vende oss direkte til kunden. For en stund tilbake bad vi dere fortelle oss hvordan dine hårdrømmer ser ut. Utifra disse drømmene har vi skapt den ultimate fuktighetsgivende hårkuren.

Soft Spot Softening booster håret med masse fuktighet og næring, uten å gi en tung følelse. Du får sterke, myke og glansfulle lengder og en naturlig lett og luftig følelse i hårbunnen. 

Hele Soft Spot-serien har, akkurat som i dine drømmer, en nesten avhengighetsdannende duft. Det lette og søte duften er sofistikert og varm; den tar aldri over, men får tankene å vandre til varme julikvelder, solnedganger og jordbæris.


Soft Spot Softening Mask er skapt etter dine ønsker og er dermed fri for parabener og sulfater. Hele Soft Spot-serien vegansk og gjør håret mykt ved hjelp av arganolje.

Produsert i Sverige.
Les merLes mindre
Informasjon
Vask håret med Soft Spot Shampoo for å rense håret. Påfør deretter Soft Spot Mask i lengdene og tuppene og la virke i 3-5 minutter. Skyll ut kuren før du påfører balsam.
Bruk
Aqua, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Lactic Acid, Dimethicone, Trideceth-5, Dimethiconol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Coumarin, Parfum.
Ingredienser
Artnr: B056897
Kategorier :
Mer fra By Bangerhead
Til By Bangerhead
By Bangerhead
96 kr
194 kr
Andre kjøpte også
Selling fast
229 kr Veil. pris 282 kr (-19%)
Selling fast
328 kr Veil. pris 450 kr (-27%)
Selling fast
175 kr Veil. pris 262 kr (-33%)
Selling fast
201 kr Veil. pris 259 kr (-22%)
Steng