Rask levering
Ingen toll
Fri frakt over 499kr
bareMinerals Matte SPF 15 Foundation i gruppen Makeup / Base / Foundation hos Bangerhead.no (48748r)
bareMinerals Matte SPF 15 Foundation
Flere varianter
Kjøp bareMinerals-produkter for 500 kr og få en fin gave med på kjøpet!

Legges automatisk til i kassen

bareMinerals
bareMinerals Matte SPF 15 Foundation

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet 48748r

En naturlig matt foundation som demper blanke hudpartier og holder huden fint fløyelsmatt hele dagen. Den banebrytende formelen inneholder nye, unike rareMinerals ActiveSoil Complex som minsker porer, stimulerer cellefornyelsen, beskytter mot ytre påfritninger og gir en klarere og spenstigere hud. Naturlige mineraler med innebygget solfaktor, pleiende planteaminosyrer og mineralbaserte oljeabsorberende ingredienser (kalsium, silica) gir til sammen en fløyelsmyk, naturlig matt finish som holder hele dagen og bevarer fukten i huden.

Den smarte Click, Lock, Go-doseringen minimerer lekkasje og søl og gjør det enkelt å få fram rett produktmengde. Skru på snurren til det sier klikk - nå går det å riste fram litt foundation i lokket. Når du er klar er det bare å skru tilbake snurren til det sier klikk og sett deretter på lokket igjen.

Effekter:

 • Forbedrer hudens struktur
 • Beroliger og lindrer huden
 • Demper/minsker rødhet og irritasjon
 • Minimerer porer
 • Stimulerer cellefornyelsen
 • Beskytter huden mot ytre påfristninger

  Tenk på at en foundation ikke erstatter solkrem.

  Enkel å ta på - Swirl, Tap, Buff!

  Swirl: Gjør noen hull i den tynne, beskyttende plasten i boksen. Bank ut en liten mengde foundation i lokket, ca like mye som når du har kakao på cappuccinoen. Vinkle børsten noe og arbeid forsiktig inn - swirl - din foundation med bestemte, myke bevegelser til den absorberes av børsten. Tap: Slå av - tap - eventuell overflødig foundation mot lokket. Dette er viktig for sluttresultatet. Det skal ikke finnes noen synlige rester på utsiden av børsten. Buff: Børst inn - buff - med lette, sirkulerende bevegelser. Begynn gjerne i ansiktets ytterkant nære kinnbeina og arbeid inn mot midten. Fortsett med pannen og haken. Om du har synlige porer eller fine linjer, fei over disse områdene sist. Buff til du er fornøyd med resultatet.

Dekning:Medium
Produktserie:bareMinerals Make-Up
Størrelse:6g
Kampanje:

Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
bareMineralsMer fra bareMinerals
Bruksanvisning

Ingredienser

Titanium Dioxide, Zinc Oxide. Other: Lauroyl Lysine, Silica, Calcium Silicate, Soil Minerals. May Contain: Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides. Per Bare Escentuals, percentages of the sunscreen actives vary by shade.

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Marte 2015-08-09 @ 18:05:32

Har lenge slitt med å finne en foundation som er dekkende nok for min acnehud. Etter å ha forsøkt flere merker synes jeg BareMinerals Matte Foundation er den mest dekkende og den gir en kjempefin matt finish :)

Madeleine 2015-02-24 @ 21:33:13

I mange år har jeg sverget til Diors ulike foundations, men bestemte meg for å prøve noe nytt etter at jeg ble lei av at huden min alltid så veldig glinsende ut. Jeg sliter med kviser og arr som må tildekkes, i tillegg har jeg rød og fet hud. Denne roer ned rødheten, gjør huden min matt hele dagen og dekker kviser godt når den brukes sammen med en mineral-concealer. Jeg skal ALDRI bytte bort BareMinerals! Jeg har funnet den ultimate foundationen. Anbefales på det varmeste!!

Astrid Hanssen 2014-08-10 @ 11:27:21

Selv jeg som har slitt med uren hud for ett år siden er frelst av denne. Har hatt den i to år nå, fortsatt en del produkt igjen. Har også prøvd en del, men faller alltid tilbake til denne.

Mina 2013-10-20 @ 12:59:38

Elsker denne her! Passer perfekt! Jeg bare elsker denne!

Flere omtaler

flere produkter fra denne serien:

Flere varianter
Sale
bareMinerals Eyeshadow

fra188 kr fra235 kr