bareMinerals Foundation Guide
2023-09-28

Du får mer enn bare sminke når du velger en foundation fra bareMinerals. Du får et hudpleieprodukt som styrker huden med utvalgte naturlige ingredienser og mineraler. Usikker på hvilken du skal velge? Sjekk ut guiden vår og finn din perfekte foundation.

Trinn 1: Utgå fra hudtypen din
Føles huden din tørr, oljete, kombinert eller normal? Velg en foundation som passer hudtypen din for best resultat.

Trinn 2: Finn riktig nyanse og undertone
Finn rett farge ved å velge en nyanse som matcher hudtonen du har på halsen. Du finner rett undertone ved å se på underarmen din. Velg en kaldere undertone i rosa nyanse hvis venene dine har blå/lilla toner og du lett brenner deg i solen. Hvis venene dine er blå/grønne og du brenner deg i blant, kan du velge en nøytral undertone. Ser venene dine grønne ut, samtidig som du sjeldent blir solbrent? Da passer varmere undertoner i gule nyanser best.

Trinn 3: Velg dekningsgrad og finish
Hvor mye vil du at foundationen skal dekke? En lett dekning er enkel å korrigere, mens en full dekning skjuler alle ujevnheter. Du må også bestemme om du vil ha en finish med glød, eller en mattere look med myk finish.

Foundations med naturlig til glødende finish

Original Pure Serum Radiant Natural Liquid Foundation Mineral SPF 20
Serumfoundation som forbedrer huden og dekker over ujevnheter. Den silkemyke formelen føles vektløs på huden og består av 90 % hudpleiende ingredienser. Naturlig finish med middels høy dekning.

Original Loose Powder Foundation SPF 15
Ikonisk og prisvinnende mineralfoundation. Den lette formelen i løs pudderform kan bygges opp fra å være lett til mer dekkende. Resultatet blir fresht og jevnt med en naturlig glød.

Complexion Rescue Tinted Moisturizer
Multifunksjonelt produkt som kombinerer de beste egenskapene til en foundation, en farget dagkrem og en BB/CC-cream. Fuktighetsgivende formel som gir en naturlig fin glød. Gir en mild til lett dekning.

Foundations med matt finish

Barepro 16 HR Skin-Perfecting Powder Foundation
Presset pudderfoundation som effektivt gir en naturlig matt finish med full dekning uten å føles kakete på huden. Ekstra holdbar, kremig og myk formel som sitter bra til tross for svette og høy luftfuktighet.

Matte Foundation SPF 15
Mineralfoundation med naturlig fløyelsmatt finish som skjuler synlige porer og ujevnheter. Løspudderet reduserer glans og bidrar til å forbedre huden over tid. Kan bygges opp fra lett til full dekning.

Complexion Rescue Tinted Moisturizer Natural Matte SPF 30
Tonet fuktighetskrem som gir en ren til lett dekningsgrad. Den lette, oljefrie formelen er perfekt for å gi en blurret og naturlig matt finish. Perfekt for deg med en oljete eller kombinert hudtype.

BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation Broad Spectrum SPF 20
Flytende mineralfoundation som gir en perfekt full dekning med matt finish, samtidig som den føles som en andre hud. Den vannavstøtende formelen holder seg på plass hele dagen og visker ut ujevnheter.

Great Deal
356 kr Veil. pris 500 kr (-29%)
203 kr Veil. pris 245 kr (-17%)
Great Deal
368 kr Veil. pris 495 kr (-26%)
Great Deal
321 kr Veil. pris 450 kr (-29%)
Great Deal
Selling fast
306 kr Veil. pris 495 kr (-38%)
Last Chance
355 kr Veil. pris 465 kr (-24%)
337 kr Veil. pris 540 kr (-38%)

Produkter fra artikkel