Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

Benton Benton Snail Bee High Content Skin Toner (150 ml)

235 kr
282 kr Veil. pris  (-17%)
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.
Snail Bee High Content Skin toner hjelper huden å binde fukt og styrke dens barrierefunksjon gjennom å beskytte mot daglig stress og ytre miljøpåvirkninger. Snail Bee High Content Skin inneholder ikke vann, men er i stedet basert på filtrert snegleslim og grønn te. Hovedingrediensene i denne toneren er;
  • Snegleslim - en riktig mirakelingrediens for huden din, og en av de mest populære innen koreansk hudpleie. Den virker antiinflammatorisk, bakteriedrepende, legende og gir fuktighet, hvilket gjør at den passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv og akneutsatt hud.
  • Biegift - virker anti-aging og reparerende. Den lurer huden til å tro at den har blitt stukken av en bie, hvilket leder til økt blodtilførsel til området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjon. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Gjennom regelmessig bruk forbedrer den hudens tekstur og utseende.
  • EGF (oligopeptid) - en platebasert vekstfaktor som virker anti-aging gjennom at den stimulerer cellefornyelsen.
  • Niacinamide - jevner ut hudtonen, forminsker størrelsen på porer, forbedrer utseendet på fine linjer, forbedrer hudens tekstur og beskytter huden fra miljøskader.
  • Allantoin - leger, mykgjør og beroliger huden.
  • Adenosine - virker anti-aging, gjør huden myk og samtidig smidig og forebygger forekomsten av linjer. 

Mange opplever tonere som strammende og uttørkende og at de passer bedre til fet og akneutsatt hud. Benton er et cruelty free-varemerke som anvender moderne teknikk der sneglene ikke kommer til skade ved framstilling av produktene. Koreanske tonere er annerledes ved at de fungerer på en annen måte. Formålet er å tilbakestille hudens ph-verdi direkte etter rengjøring og raskt forsyne den med fukt og næring slik at huden skal kunne absorbere videre hudpleieprodukter mer effektivt. Er huden tørr og stram så kommer den ikke like enkelt ta til seg etterfølgende produkter, men kommer heller til å sitte mer på yten. Om huden derimot er fuktig, så øker absorberingsevnen og produktene kan virke på dypet. Koreanske tonere er gir derfor fukt, pleie og er ikke uttørkende. Oftest inneholder de ingen alkohol.

Bentons tonere er helt alkoholfrie.

Benton er et cruelty free-varemerke som benytter seg av moderne teknikk der sneglene ikke kommer til skade ved framstilling av produktene.
Les merLes mindre
Hudtype: Tørr
Størrelse: 150ml
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. snail secretion filtrate, camellia sinensis leaf water, glycerin, niacinamide, diospyros kaki leaf extract, salix nigra (willow) bark etract, plantago asiatica extract, laminaria digitata extract, ulmus campestris (elm extract, zanthoxylum piperitum fruit extract, pulsatilla koreana extract, usnea barbata (lichen) extract, althaea rosea root extract, aloe barbadenis leaf extract, rh-oligopeptide-1, betaine, bacilus ferment, panethenol, beta-blucan, allantoin, azelaic acid, adenosine, bee venom
Ingredienser
Artnr: B023208
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Benton
Midlertidig utsolgt
39 kr Veil. pris 40 kr
Great Deal
38 kr Veil. pris 40 kr
Great Deal
255 kr Veil. pris 312 kr (-18%)
Great Deal
135 kr Veil. pris 171 kr (-21%)
Steng