Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Kjøp nå: Opptil 25 % på duft og sminke >
Great Deal

Hugo Boss Boss Bottled Tonic EdT (100ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

BOSS BOTTLED TONIC, den nye friske duften i den ikoniske duftserien BOSS BOTTLED, viser frem en ny side av moderne mannlighet og oppfordrer den moderne mannen til å ta seg tid til å lade batteriene på vei mot nye suksesser.

BOSS BOTTLED TONIC er en frisk, maskulin duft med en elegant kombinasjon av sofistikerte noter av sitrus, krydder og tre ? en oppfriskende og litt lettere versjon av den klassiske originalen.

Duften åpner opp i en eksplosjon av friskhet, med energigivende noter av frisk grapefrukt, bitter appelsin og sitron blandet med eple.

Ingefær forsterker originalduftens krydrede hjertenoter av nellik, geranium og kanel, men tilfører samtidig en ny dimensjon: intens, men likevel balansert, akkurat som mannen som har duften på seg.

Basenoten består av de samme sofistikerte trenotene som i den klassiske originalduften med en fyldig, aromatisk touch av vetiver for å løfte frem den moderne mannens grunnleggende verdier, som han alltid holder fast ved.

Les merLes mindre
Informasjon
Bruk
Ingredienser
Artnr: B023245
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
40ml 60ml
Yves Saint Laurent
656 kr Veil. pris 1 052 kr (-38%)
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
224 kr Veil. pris 299 kr (-25%)
Selling fast
396 kr Vanlig pris 495 kr (-20%)
250ml 500ml
Dermalogica
156 kr
Great Deal
Selling fast
272 kr Veil. pris 405 kr (-33%)
Steng