Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

Clinisoothe Clinisoothe Skin Purifier (250 ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Clinisoothe er en svært effektiv toner som bidrar til å holde huden i sunn balanse. Clinisoothe er basert på hypoklorsyre, som er kjent for sine gode hudbalanserende egenskaper. Clinisoothe har en hudnøytral pH-verdi og passer for alle hudtyper. Inneholder ikke alkohol. Produktet brukes som en toner etter rens for å motvirke irritasjon, berolige og beskytte. Passer f.eks. ved generell følsomhet, ved bruk av uttørkende legemidler, etter skjønnhetsbehandlinger eller barbering og for akneutsatt hud. Hypoklorsyre er ikke-irriterende, svir ikke, er antimikrobielt og ikke skadelig for mennesker eller miljø.

Les merLes mindre
Størrelse: 250 ml
Informasjon

Clinisoothe påføres på områder der man ønsker å bidra til mindre følsomhet, rødme eller akne, eller til å fremme tilheling av huden etter behandlinger som kjemisk peeling, microneedling, mindre kirurgi eller legemiddelbehandling. Kan brukes i ansiktet eller på kroppen (f.eks. hvis man er plaget med akne på ryggen). Påføres området opptil tre ganger daglig. Las tørke før påføring av etterfølgende hudpleie.

Bruk
Water (Aqua), Phosphoric Acid, Sodium Hypochlorite
Ingredienser
Artnr: B090421
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
239 kr Veil. pris 299 kr (-20%)
Great Deal
Selling fast
306 kr Veil. pris 495 kr (-38%)
Great Deal
Selling fast
250ml 500ml
Dermalogica
153 kr
Great Deal
122 kr Veil. pris 160 kr (-24%)
Great Deal
298 kr Veil. pris 405 kr (-26%)
Great Deal
215 kr Veil. pris 305 kr (-30%)
Steng