Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Makeup Days – kjøp utvalgte sminkefavoritter med opptil 25 % >
Er Skin Cycling nøkkelen til flott hud? Hudterapeutene våre forklarer alt du trenger å vite

Skin Cycling – trenden som har tatt skjønnhetsverdenen med storm og er en utmerket rutine for alle som ønsker å optimalisere hudhelsen. Men er Skin Cycling virkelig noe for alle? Selv om rutinen har hjulpet mange og er en god måte å tenke på, er det viktig å alltid ta utgangspunkt i din egen hudtype. Ekspertene våre forklarer alt du trenger å vite og advarer mot potensielle fallgruver.
Hva er Skin Cycling?

Skin Cycling innebærer i korthet å dele produktene inn i et rullerende 4-dagers skjema i stedet for å bruke alle aktive hudpleieprodukter hver dag og dermed risikere å irritere huden. Da får huden hvile fra én ingrediens mens den neste virker, og du får mest mulig ut av hudpleieproduktene dine. La oss ta en titt på hvordan du kan dele opp kveldsrutinen din:

Dag 1: Eksfoliering

Den første kvelden i Skin Cycling-skjemaet bruker du et eksfolierende produkt for å fjerne tilstopninger og døde hudceller. Murad Vita C Glycolic Serum kombinerer effektiv eksfolierende glykolsyre med vitamin C, som gir en jevn hudtone og glød til huden.
Great Deal
787 kr Veil. pris 999 kr (-21%)
Gave
Selling fast
279 kr Veil. pris 282 kr
Great Deal
OSKIA Skincare
655 kr Veil. pris 888 kr (-26%)
Dag 2: Retinol

Under den andre natten av Skin Cycling-rutinen brukes et retinolprodukt som stimulerer cellefornyelsesprosessen i huden for yngre, mer spenstig hud. Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum inneholder hele 3,5 % retinoidkompleks som effektivt virker på aldringstegn, mens konsentrert squalane hjelper huden med å restituere seg og beskytter fuktighetsbarrieren. Når du starter å bruke retinol kan huden noen ganger føles tørr og det kan komme små flak til overflaten. Venn deg til retinolen i huden og påfør den mellom to fuktighetsgivende produkter for å unngå irritasjon.
Gave
Nyhet
1 125 kr
Great Deal
555 kr Veil. pris 825 kr (-33%)
Great Deal
Skinceuticals
813 kr Veil. pris 940 kr (-14%)
Allies of Skin
Midlertidig utsolgt
1 200 kr
Dag 3 og 4: Fuktighetsgivende og barriereforsterkende

Tredje og fjerde kveld ligger alt fokus på fuktighetsgivende og barriereforsterkende produkter som lar huden hvile og bli sterk. Eksfoliering og peeling gir huden en skikkelig påkjenning, så etter dag 1 og 2 kan dyptvirkende serum og fuktighetsgivende kremer hjelpe huden med å restituere seg. Klairs Rich Moist Soothing Cream er en storfavoritt som fukter dypt og samtidig beroliger sensitiv hud.
Great Deal
Selling fast
80 ml 20 ml
103 kr Veil. pris 130 kr (-21%)
15ml 30ml
Augustinus Bader
806 kr
Gave
604 kr
Gave
402 kr
1 510 kr Veil. pris 1 630 kr
Hva med morgenrutinen?

Hvordan skal man tenke rundt morgenrutinen når man kjører Skin Cycling? På morgenen er fokuset å styrke og gi fuktighet til huden, akkurat som på dag 3 og 4. Å bruke en effektiv solkrem er alfa og omega i all hudpleie, men det er spesielt viktig ved bruk av syrer og retinol. Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+ PA++++ Rice + Probiotics gir effektiv solbeskyttelse samt næring og pleie til huden ved hjelp av 30 % risekstrakt og kornfermenterte ekstrakter.
Selling fast
Nyhet
Great Deal
Selling fast
Dermaceutic
468 kr Veil. pris 545 kr (-14%)
Gave
Great Deal
279 kr Veil. pris 349 kr (-20%)
Hva sier hudterapeutene?

Hvis du ønsker å optimalisere hudpleierutinen din, kan Skin Cycling være verdt et forsøk. Vi vil likevel advare om at det ikke er den perfekte løsningen for alle hudtyper. Hvis du aldri har brukt aktive ingredienser av noe slag, er det lurt å først venne seg til en ny ingrediens om gangen for å se hvordan huden din reagerer. Du bør være spesielt forsiktig med bruk av retinol og eksfolierende produkter da disse kan skade hudbarrieren ved overdosering eller om de brukes for ofte. Visse, mer sensitive hudtyper, takler ikke skjemaet som Skin Cycling baserer seg på, men får best resultat fra for eksempel en ukeplan med peeling dag 1, retinol dag 4 og fuktighet + restitusjon alle andre dager.

Ønsker du å teste ulike produkter før du bestemmer deg for din Skin Cycling-rutine? I vår Skin Cycling Box finner du alt du trenger for å teste