Evy Sunscreen Mousse SPF 50 (100ml) | Lave priser | Rask levering | Bangerhead
Evy Sunscreen Mousse SPF50
Evy Sunscreen Mousse SPF 50 (100ml)
Y

EVY
Evy Sunscreen Mousse SPF 50 (100ml)

209 kr / 167 kr
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B014947

EVYs grunnformula er en medisinteknisk oppfinnelse som fordeles i hele det øverste hudlageret istedet for å legge seg på utsiden som tradisjonelle solkremer. EVY forsvinner derfor ikke ved bading eller håndklestørking og gir et veldig langvarig og effektiv beskyttelse.

Den lettappliserte moussen er fett og kladdfri og etterlater ikke en hvit hinne på huden. Formulaen er beregnet for alle hudtyper med spesielt for sensitiv hud og ansikt. Fett og kladdfri, tetter ikke til porene og kan brukes i hodebunnen og hårspissene. Utmerket under sminke. Formulaen forsterker hudens naturlige beskyttelses barriere og ghjelper til å ivareta hudens fukt og stå imot irritasjoner ved forhold med sterk sol, vind og saltvann.

Høyest mulig UVA beskyttelse. Fri fra parabener, parfyme samt nanopartikler. Bateriesikker og et fresht produkt som holder seg som ny til flasken er tom. EVY sunscreen mousse anbefales av hudleger og hudterapeuter til personer med soleksem/allergi og har og er blitt kåret til den tryggeste solkremen.

Bruksanvisning: Rist flasken, vend beholderen opp og ned og trykk fram ønsket mengde. En golfballstor mengde rekker til en voksens persons arm. Tillat å tørke i noen minutter før du tar på deg klær. Overflødig produkt går bra å skylle bort uten at beskyttelsen forsvinner.

Størrelse:100ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. aqua. butane. octocrylene. propylene glycol. palmitic acid. diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. butyl methoxydibenzoylmethane. vp/ hexadecene copolymer. stearic acid. isobutane. bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. pvp. ethylhexyl triazone. polysorbate 20. triethanolamine. hydrolyzed silk. hydrolyzed collagen. tocopheryl acetate. sodium ascorbyl phosphate glycerin. dimethicone. propane. 100 ml

Why we love it

I Magazine (
)
EVYMer fra EVY

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Sist vist

Y
EVY Sunscreen Mousse SPF 50 (100ml)

167 kr 209 kr

0