Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Great Deal
Selling fast

EVY Evy Sunscreen Mousse SPF 50 (100ml)

149 kr
203 kr Veil. pris  (-26%)
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.

EVYs grunnformula er en medisinteknisk oppfinnelse som fordeles i hele det øverste hudlageret istedet for å legge seg på utsiden som tradisjonelle solkremer. EVY forsvinner derfor ikke ved bading eller håndklestørking og gir et veldig langvarig og effektiv beskyttelse.

Den lettappliserte moussen er fett og kladdfri og etterlater ikke en hvit hinne på huden. Formulaen er beregnet for alle hudtyper med spesielt for sensitiv hud og ansikt. Fett og kladdfri, tetter ikke til porene og kan brukes i hodebunnen og hårspissene. Utmerket under sminke. Formulaen forsterker hudens naturlige beskyttelses barriere og ghjelper til å ivareta hudens fukt og stå imot irritasjoner ved forhold med sterk sol, vind og saltvann.

Høyest mulig UVA beskyttelse. Fri fra parabener, parfyme samt nanopartikler. Bateriesikker og et fresht produkt som holder seg som ny til flasken er tom. EVY sunscreen mousse anbefales av hudleger og hudterapeuter til personer med soleksem/allergi og har og er blitt kåret til den tryggeste solkremen.

Bruksanvisning: Rist flasken, vend beholderen opp og ned og trykk fram ønsket mengde. En golfballstor mengde rekker til en voksens persons arm. Tillat å tørke i noen minutter før du tar på deg klær. Overflødig produkt går bra å skylle bort uten at beskyttelsen forsvinner.

Les merLes mindre
Solbeskyttelse: SPF over 30 SPF
Volum: 100 ml
Informasjon
Bruk
Aqua, Butane, Propylene Glycol, Octocrylene, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl B enzoate, VP/Hexadecene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Bis - Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Propane, Shea Butter Ethyl Esters, C12 - 15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, PVP, Polysorbate 20, Tri ethanolamine, Carnosine, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Dimethicone, Tetrasodium Glutamate Diacetate
Ingredienser
Artnr: B014947
Anmeldelser ()
/5
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1
Alexandra Lo Thomsen
806 dager siden
ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR!! Superenkelt att applicera moussen, torkar fort och täpper inte igen porerna! Vanligtvis brukar min hy kännas ''fet'' och ''smutsig'' efter att jag använt solkräm, men denna gör inte det.
Skriv en anmeldelse
Vis flere anmeldelser (0)
Andre kjøpte også
Selling fast
76 kr
8
Great Deal
Selling fast
149 kr Veil. pris 214 kr (-30%)
2
Gave
Selling fast
141 kr Veil. pris 232 kr (-39%)
Gave
Selling fast
By Bangerhead
18 kr
8
124 kr
2
Great Deal
Gave
159 kr Veil. pris 196 kr (-19%)
Steng