Guide: Slik velger du riktig solkrem til din hudtype
Sommer, sol og SPF! Men ikke vent med solkrem til sommervarmen er her. Nå er det på høy tid å begynne å beskytte huden mot den sterke vårsola. Det er mange grunner til å beskytte huden mot UV-stråling, fra for tidlig aldring og pigmentforandringer til hudkreft. Sjekk ut vår guide for å finne riktig solkrem for din hudtype!Solbeskyttelse for normal hud 

Clarins Sun Care Cream SPF 30 Body - Silkemyk solkrem som gir ekstra fukt til huden. Den er perfekt for tørr hud, men også for deg med fet hud da den har en fløyelsaktig finish som gjør huden mindre oljete. 

Shiseido Sun Protective Mist SPF50 - Superfleksibel spray som lar deg enkelt forbedre solkremen din på farten. Den ultralette misten føles avkjølende og behagelig på huden. 

Beauté Pacifique Stay Natural Sun Spray SPF 20 – Herlig sololje for både kropp og ansikt. Formelen er beriket med en innovativ ingrediens som motvirker hyperpigmentering. Gir huden fin glød! 

Heliocare Airgel SPF50 - Fantastisk mousse for ansiktet. Moussen smelter raskt inn og etterlater en fjærlett finish. 
Solbeskyttelse for moden hud 

Akademikliniken Day Maximal Sense SPF50 – Solbkrem som både beskytter mot UV-stråling og tryller bort aldringstegn. Den silkeaktige formelen absorberes lett av huden. Vi elsker at den ikke etterlater en hvit hinne på huden. 

Filorga UV Bronze Face SPF50+ - Solbeskyttelse for ansiktet som effektivt både forebygger og reduserer rynker og pigmentering. Den vannresistente formelen har en nydelig silkematt finish som hindrer huden i å se fet ut. 

Age-Balancing Moisture Broad Spectrum SPF 30 PA+++ - Mykgjørende ansiktskrem utviklet for hud som er påvirket av hormonell aldring. Ingredienser som avokadoolje og sheasmør fukter huden i dybden, noe som gjør fine linjer mindre fremtredende. 


Solbeskyttelse for sensitiv hud og barn  

EVY Sunscreen Mousse SPF 50 - Populær bestselger som passer hele familien, fra 6 måneders alder og oppover. Gir en god beskyttelse for den mest sensitive huden. Moussen er lett å påføre og smelter raskt inn i huden.  

Biotherm Waterlover Hydrating Sunmilk SPF30 - Perfekt solkrem som er mildt nok til å brukes av hele familien. Formelen flekker ikke eller etterlater hvite merker på huden. Pluss for ny, bærekraftig papirtube!  

The Organic Pharmacy Cellular Sunscreen SPF50 - Økologisk solkrem fra Australia som bruker gjennomsiktig sink for UV-beskyttelse uten hvite merker. Flott for både deg med sensitiv hud og babyer.Hvor mye skal jeg bruke? 

Det er også viktig å bruke nok solkrem. En tommelfingerregel er minst en hel hånd til hele kroppen. 

Filorga
Midlertidig utsolgt
346 kr Veil. pris 433 kr (-20%)
Great Deal
Gave
334 kr Veil. pris 445 kr (-25%)
5
-20%
Nyhet
271 kr Vanlig pris 339 kr (-20%)
169 kr Veil. pris 203 kr (-17%)
1
Great Deal
321 kr Veil. pris 401 kr (-20%)
Gave
Clarins
Midlertidig utsolgt
232 kr Veil. pris 292 kr (-21%)
Shiseido
Midlertidig utsolgt
374 kr Veil. pris 498 kr (-25%)
689 kr Veil. pris 899 kr (-23%)
230 kr Veil. pris 288 kr (-20%)

Produkter fra artikkel