Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

Hugo Boss Hugo Boss The Scent for Her Elixir EdP (50 ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Vekk sansene med den fristende BOSS The Scent Elixir Parfum Intense for Women, en rik, høykonsentrert tolkning av den originale BOSS The Scent for Women. Denne rav- og treaktige eliksiren er umiddelbart fengslende og åpner med en frisk eksplosjon av rosepepper, sammen med brennende fasetter som forsterker duftens sjarm. I hjertet av denne dameduften lokker blomsternoter av Atropa Belladonna med en følelse av mystikk og spenning, og etterlater et berusende spor. I etterduften utløses komposisjonens rike ravtoner, som fremkaller en følelse av liv, varme og sensualitet etter mørkets frembrudd. Den ikoniske BOSS The Scent-flasken er kledd i det samme dyprøde lakkerte glasset som det maskuline motstykket, noe som gjenspeiler den forførende intensiteten i den hypnotiske duften inne i flasken. Flasken er toppet med en varm gullkork med en luksuriøs, blank finish som gjenspeiler den skinnende metalliske betoningen på ytteremballasjen.

Les merLes mindre
Størrelse: 50 ml
Informasjon
Bruk
ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL, AQUA/WATER/EAU, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, GERANIOL, CITRONELLOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, EXT. VIOLET 2 (CI 60730).
Ingredienser
Artnr: B089580
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Gave
Selling fast
169 kr Veil. pris 256 kr (-34%)
30ml 50ml
Carolina Herrera
588 kr Veil. pris 810 kr (-27%)
Great Deal
Gave
149 kr Veil. pris 155 kr
Great Deal
Selling fast
EKO
Sage (125ml) Nettle (125ml)
Maria Åkerberg
189 kr Veil. pris 200 kr
Great Deal
30 ml Refill 100 ml
Maison Margiela
553 kr Veil. pris 828 kr (-33%)
100ml 50ml
Burberry
999 kr Veil. pris 1 010 kr
Steng