Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % på hårpleie – oppdater favorittene dine i dag >
Great Deal

Make P:rem Make P:rem Safe Me. Relief Moisture Mask 15

49 kr
50 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Denne arkmasken fukter og beroliger tørr, sensitiv og irritert hud. Selve lakenet er laget av beroligende bambus som omslutter huden med en blanding av fuktighetsgivende hyaluronsyre og glyserin, nærende ekstrakter fra åkerbær og bergamott- og salvieoljer som beroliger og gir en klar hudtone.

Les merLes mindre
Informasjon

Etter rens, plasser masken på ansiktet. La virke i 15-20 minutter. Fjern masken, kast den og klapp essensen forsiktig inn i huden for maksimal absorpsjon. Fortsett så med resten av hudpleierutinen og avslutt med en fuktighetskrem som låser inn all næring og fuktighet i huden.

Bruk
Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Rubus Idaeus Fruit Extract, Disodium EDTA, Salvia Sclarea Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Limonene
Ingredienser
Artnr: B083513
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Make P:rem
Midlertidig utsolgt
40 kr Veil. pris 50 kr (-20%)
259 kr Veil. pris 263 kr
Great Deal
Anastasia Beverly Hills
224 kr Veil. pris 299 kr (-25%)
495 kr
Gave
250ml 500ml
Dermalogica
169 kr
Steng