Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % på hårpleie – oppdater favorittene dine i dag >
Great Deal

Max Factor Max Factor Masterpiece Max Mascara 01 Black

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Få opp til 400 % mer volum.* Det kan være vanskelig å finne en volummascara som ikke gjør at øyenvippene dine klumper seg. Masterpiece Max Mascara gir deg djerve, tykke øyenvipper med opp til 400 % mer volum* men definierer og jevner ut samtidig, noe som gir en en utrolig elegant effekt. Et eneste strøk med den høyteknologiske iFX-børsten gir en lekker catwalk-finish på et par sekunder. Ikke til å undres på at den var den offisielle mascaran på Stockholm Fashion week by Berns 2007. Vil du ha vakkert inrammede øyne skal du forsøke Masterpiece Mascara som også finnes som Waterproof. *Sammenlignet med usminkede vipper.

Bruk
Oppsiktsvekkende øyenvipper kommer best til sin rett med en enkel, gjennomtenkt makeup. Ram inn ansiktet enda mer ved å definiere og forsterke øyenbrynene dine ved hjelp av den mykeste nyansen av Eye Brow Pencil i den nyansen som passer deg. Alt handler om øynene! Max Factors makeupartist Pat McGrath siger: Jeg har lett etter en mascara som kan gi volum samtidig som den definierer øyenvippene. Nå har jeg funnet den Max Factors Masterpiece MAX. Den avanserte volumskapende iFX-børsten gir MAXIMAL volum og en silkemyk finish på samme tid. Den er et must.

Les merLes mindre
Konsistens: Farge
Mascara: Vannfast
Nyanse / Farge: Svart
Størrelse: 2ml
Informasjon
Bruk
Ingredienser
Artnr: B029494
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
449 kr Veil. pris 660 kr (-32%)
Selling fast
326 kr Veil. pris 480 kr (-32%)
Selling fast
272 kr Veil. pris 400 kr (-32%)
Gave
250ml 500ml
Dermalogica
500 kr
Selling fast
245 kr Veil. pris 360 kr (-32%)
Selling fast
272 kr Veil. pris 400 kr (-32%)
Steng