Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal
Nyhet

Mixsoon Mixsoon Bean Essence (50 ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Oppdag naturens renhet og kraft med Mixsoon Bean Essence. Dette unike hudpleieproduktet er skapt for å forynge og revitalisere huden din ved hjelp av de fineste naturlige ingrediensene. Kjernen i Mixsoon Bean Essence er bønneekstrakt av høy kvalitet. Bønner er kjent for sine næringsrike egenskaper og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige balanse og elastisitet. Denne essensen er spesielt rik på antioksidanter, som bidrar til å beskytte huden mot miljøpåkjenninger og forurensning. Mixsoon Bean Essence er utviklet for å passe alle hudtyper. Den er spesielt effektiv for sensitiv hud takket være sine beroligende egenskaper. Den lette formelen absorberes raskt uten å etterlate en klebrig følelse, noe som gjør den til en perfekt del av din daglige hudpleierutine.

Les merLes mindre
Størrelse: 50 ml
Informasjon
Bruk
WATER, PROPANEDIOL,GLYCERIN,LACTOBACILLUS/SOYBEAN FERMENT EXTRACT,LACTOBACILLUS/PUNICA GRANATUM FRUIT FERMENT EXTRACT,SACCHAROMYCES/BARLEY SEED FERMENT FILTRATE,LACTOBACILLUS/PEAR JUICE FERMENT FILTRATE
Ingredienser
Artnr: B090429
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Nyhet
363 kr
Nyhet
408 kr
Nyhet
Nyhet
408 kr
Nyhet
363 kr
Steng