Bangerhead-teamet!
Velg avdeling

Om oss

Hello there, happy to see you!

Vi vet at skjønnhetsverdenen kan iblandt være en skikkelig jungel og med tusentalls av produkter der ute er det lett å gå seg vill. Vi mener at det ikke skal være en anstrengning å unne seg noen utvalgte skjønnhetsprodukter. For å guide deg i jungelen har vi tatt fram de merkene og de produkter som vi har testet og virkelig tror på. Det eneste du trenger gjøre er å velge dine favoritter når det passer deg. Vi har åpent døgnet rundt, hver dag - året rundt!

Curated by beauty junkies

Bangerhead startet i 2008 og har gjennom årene utviklet fra en online-butikk med fokus på hårpleie til et skjønnhetsuniversum som dekker alt fra hårpleie til hudpleie, makeup, duft og stylingverktøy. Alle våre produkter er nøye utvalgt av våre dedikerte skjønnhetseksperter. Vi er så heldige av å jobbe sammens med noen av de absolutt største talentene i bransjen og har fått følge utviklingen av netthandelen. Med denne kunnskapen i ryggen tipser vi deg om de beste nya produktene og klassikerne du helt enkelt ikke kan leve uten.Your Beauty BFF

Vi elsker våre kunder og vil at det skal vises. Som vår kunde får du en rad unike fordeler og tilbud! Vi tilbyr eksklusive rabatter og førtur til våre kampanjer så se til at du ikke misser noe og lag deg en kundekonto nå om du ikke allerede har en!

Keeping you updated

Vårt Magazine er en portal for alle oss beauty junkies! Der samler vi alt som inspirerer oss og forteller deg om de seneste trendene! Våre Beauty Editors har flere års erfaring fra bransjen og deler med seg sine aller beste beauty tips. Du får også følge med oss bak kulissene og se hva som hender i vår skjønnhetsverden. Hold deg oppdatert og les det seneste nytt i vårt Magazine og meld deg på vårt nyhetsbrev!Get in touch

Vi brenner for det vi gjør å jobber hele tiden på å forbedre vårt konsept! Våre kunder er vår største skatt og vi gjør derfor alt vi kan for å gjøre deg fornøyd. Våre skjønnhetseksperter er her for deg og svarer på alle dine skjønnhetsspørsmål hverdager mellom 09–17 så tvil ikke på å ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema eller via hei@bangerhead.no.