Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % på hårpleie – oppdater favorittene dine i dag >

Hello there, happy to see you!

Vi vet at skjønnhetsverdenen i blant kan føles som en stor jungel og med titusentalls av produkter der ute er det lett å gå seg vill. Vi mener at det ikke skal være så vanskelig å unne seg noen utvalgte skjønnhetsprodukter. For å guide deg i jungelen har vi hentet frem de brands og de produkter som vi har testet og virkelig tror på. Det eneste du trenger gjøre er å velge dine favoritter når det passer deg. Vi har åpent døgnet rundt, hver dag - året rundt!

Curated by beauty experts

Bangerhead startet i 2008 og har gjennom årene utviklet seg fra en online-butikk med fokus på hårpleie, til et skjønnhetsunivers som dekker alt fra hårpleie til hudpleie, makeup, duft og stylingverktøy. Alle våre produkter er nøye utvalgt av våre dedikerte skjønnhetseksperter. Vi er så heldige å jobbe sammen med noen av de absolutt største talentene i bransjen og har fått følge utviklingen av netthandelen. Med denne kunnskapen i ryggen tipser vi deg om de beste nye produktene, samt klassikerne du helt enkelt ikke kan leve uten.

Your Beauty BFF

Vi elsker våre kunder og vil at det skal vises. Som vår kunde får du en rekke unike fordeler og tilbud! Vi tilbyr eksklusive rabatter til våre kampanjer, så pass på at du ikke misser noe og lag deg en kundekonto nå om du ikke allerede har en!

Keeping you updated

Vårt Magazine er en portal for alle oss beauty junkies! Der samler vi alt som inspirerer oss og forteller deg om de seneste trendene! Våre Beauty Editors har flere års erfaring fra bransjen og deler med seg av sine aller beste beauty tips. Du får også følge med oss bak kulissene og se hva som skjer i vår skjønnhetsverden. Hold deg oppdatert og les det seneste nytt i vårt Magazine og meld deg på vårt nyhetsbrev!

Get in touch

Vi brenner for det vi gjør å jobber hele tiden på å forbedre vårt konsept! Våre kunder er det viktigste vi har, og vi gjør derfor alt vi kan for å gjøre deg fornøyd. Våre skjønnhetseksperter er her for deg og svarer på alle dine spørsmål på hverdager mellom 9–17. Nøl ikke med å ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema eller via hei@bangerhead.no
Vårt hovedkontor ligger i Stockholm: 

Bangerhead AB
Org. nr 556744-5316  
Riddargatan 35
114 57 Stockholm

Norge:
Bangerhead AB
Org. nr  998 379 520