Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal
Nyhet

Rabanne Rabanne Fame Intense EdP (50 ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.
Phantom Intense by Rabanne fanger den livlige energien til Paris i skumringen. Når dag blir til natt, avsløres en dristig og intens tolkning av Phantom Parfum. Denne eksepsjonelle blandingen av de fineste ingrediensene løfter Rabannes maskuline duftunivers. Den friske Eau de Parfum Intense feirer en modig og dristig tilnærming til den spennende reisen som ligger foran oss.

EN LUKSURØS DUFT
Phantom Intense er laget med eksepsjonelle ingredienser, og er en dristig blanding av livlig lavendel, frostet appelsinblomst og avhengighetsskapende vanilje. Etter den mystiske fasetten til Phantom Parfum, blir et dristigere ansikt av Phantom levende mens historien fortsetter. Med Phantom Intense introduserer Rabanne en frisk og energisk herreduft. 

EN UNIK FLASKE
Den ikoniske roboten fanger den gåtefulle ånden til Phantom-kolleksjonen og forvandles til en gradient av blues som blekner, som Paris i skumringen, til en kraftig maskulin, lakkert finish. Den blanke jet-svarte sprayhetten møter den høyglansende elektriske blå flasken, for å trosse forventningene når et dristig nytt ikon blir født.

Topptoner: Frossen appelsinblomst, sitron og kardemommeolje
Hjertetoner: Lavendelolje, salvie og rom absolute
Basetoner: Vaniljebønner, sedertre og mose

BRUK: Spray på ønskede pulspunkter som håndledd, nakke, albueledd og i knehulen for å nyte en langvarig duftopplevelse.

PRODUKTSPESIFIKASJONER: 
Eau de Parfum kan brukes daglig 
Inneholder 12-20% duftkonsentrater 
Gir et definert og langvarig duftspor 

TIPS: Duften forsterkes og forlenges hvis ett eller flere produkter fra samme linje tilsettes, en bodylotion påføres huden eller en deodorantspray påføres sjenerøst på kroppen, ved påføring av Eau de Parfum.
Les merLes mindre
Størrelse: 50 ml
Informasjon
Bruk
ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL, IONONE, FARNESOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 34
Ingredienser
Artnr: B089591
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Gave
Great Deal
50ml 30ml
626 kr Veil. pris 856 kr (-27%)
Gave
1 890 kr
Great Deal
Selling fast
118ml 30ml
156 kr Veil. pris 211 kr (-26%)
76 kr Vanlig pris 151 kr (-50%)
Steng