Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Benytt sjansen til å gjøre et kupp blant våre Summer Deals >
Great Deal

Prada Prada Paradoxe EDP (30 ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Prada Paradoxe Eau de Parfum, Pradas nye ikoniske signaturduft. Denne feminine blomsterduften er en invitasjon til å utforske og uttrykke kvinnens paradoksale og flerdimensjonale natur. For å feire at du er i konstant forandring, at du alltid er deg selv. En floral amberduft som omfavner paradoksene i ikoniske ingredienser og åpner for nye duftopplevelser. Friskhet på en ny måte med det første ekstraktet av Neroli-knopper for PRADA, for å fange blomstens friske dimensjon. En ny sensualitet med AmbrofixTM, et biokonvertert rav med en levende varme. En ny intensitet gjennom et nytt revolusjonerende moskusmolekyl: SerenolideTM, for et intenst, men diskret og behagelig duftspor som går som en rød tråd.

Den påfyllbare Paradoxe-flasken inneholder selve essensen av Prada og fornyer merkets mest ikoniske kode: trekantlogoen. Flaskens radikale form er skrånende, men likevel kraftig forankret, og mykes opp av avrundede vinkler, mens duftens utsøkte korallfarge står i kontrast til den dypsorte korken og Prada-logoen. THE PARADOXE WOMAN, IMPOSSIBLE TO DEFINE Prada Paradoxe Eau de Parfum, den nye feminine signaturduften, er et viktig uttrykk for Pradas femininitet i alle dens former. Paradoxe utforsker og feirer kvinners flerdimensjonale selvuttrykk og selvrealisering, at du alltid er i endring, at du alltid er deg selv

Les merLes mindre
Duftfamilie: Blomsterdufter
Størrelse: 30 ml
Informasjon
Bruk
1266070 11 - INGREDIENTS: ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, METHYL ANTHRANILATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CI 17200 / RED 33 (F.I.L. Z292435/1).
Ingredienser
Artnr: B078379
Andre kjøpte også
Great Deal
Benton
Midlertidig utsolgt
39 kr Veil. pris 41 kr
Great Deal
NYX Professional Makeup
110 kr Veil. pris 162 kr (-32%)
Great Deal
NYX Professional Makeup
293 kr Veil. pris 355 kr (-17%)
By Bangerhead
19 kr
Great Deal
NYX Professional Makeup
150 kr Veil. pris 182 kr (-18%)
Steng