Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Nå: Opptil 25 % på sminke >
Kampanje

RMS Beauty RMS Beauty Lip2Cheek Demure

Demure
Modest
Smile
Illusive
Beloved
Spell
Lost Angel
Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

RMS Beauty Lip2Cheek har en generøs konsentrasjon av mineralpigmenter, så du trenger ikke mye for å få et nydelig resultat. Mineral make-up minus vanskelig å bruke, pulveraktig tørrhet, denne lille multi-tasker jobber hardt for sin "cult" status, og kombinerer en kind-to-skin formel med superlativ, langvarig effekt. RMS står for Rose-Marie Swift - en kjendis make-up artist som lanserte linjen etter å ha tilbrakt år å undersøke effekten av kjemikalier i skjønnhetsprodukter. Hun mener at huden er "et speil til magefølelsen", så hennes produkter er basert på 'raw food' prinsippet av å ikke kompromisere varme og kjemikalier. Bruksanvisning: På kinder: Påføres sparsomt med fingrer eller børste. Gjenta for mer intensiv farge. På lepper: For beste resultat på tørre lepper, påfør et tynt lag leppebalsam før lip2cheek. Dette produkten kan også påføres som en øyenskygge, men passer ikke for alle hudtyper da den har en tendens å legge seg i groper pågrunn av de fuktgivende oljene.

Les merLes mindre
Nyanse / Farge: Rosa
Informasjon
Bruk
Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. cocoslnucifera (coconut) oil,l*ricinus communis (castor)lseed oil, *ceraialba (beeswax), *butyrospermumiparkii (shea butter)ifruit, *simmondsia chinensisi(jojoba) seed oil,i*theobroma cacao (cocoa)iseed butter, *arganiaispinosa (argan) oil,itocopherol (non-gmo), helianthusiannus (sunflower) seedioil, propolis extract,icentella asiatica extract,l*rosmarinus officinalis (rosemary)iextract, and maylcontain: [+/-titanium dioxidelci 77891, micalci 77019, ironioxide ci 77491,ici 77492].
Ingredienser
Artnr: B020426
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
-20%
293 kr Vanlig pris 366 kr (-20%)
Great Deal
169 kr Veil. pris 210 kr (-20%)
Great Deal
1000ml 300ml
169 kr Veil. pris 329 kr (-49%)
Great Deal
Dermaceutic
468 kr Veil. pris 545 kr (-14%)
-20%
EKO
358 kr Vanlig pris 447 kr (-20%)
Great Deal
Bumble and bumble
349 kr Veil. pris 435 kr (-20%)
Steng