Rask levering
Ingen toll
Fri frakt over 499kr
RMS Beauty Lip2Cheek i gruppen Makeup / Lepper / Leppestift hos Bangerhead.no (B020425r)
RMS Beauty Lip2Cheek
Flere varianter
Økologisk EKO

RMS Beauty
RMS Beauty Lip2Cheek

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B020425r

RMS Beauty Lip2Cheek har en generøs konsentrasjon av mineralpigmenter, så du trenger ikke mye for å få et nydelig resultat. Mineral make-up minus vanskelig å bruke, pulveraktig tørrhet, denne lille multi-tasker jobber hardt for sin "cult" status, og kombinerer en kind-to-skin formel med superlativ, langvarig effekt. RMS står for Rose-Marie Swift - en kjendis make-up artist som lanserte linjen etter å ha tilbrakt år å undersøke effekten av kjemikalier i skjønnhetsprodukter. Hun mener at huden er "et speil til magefølelsen", så hennes produkter er basert på 'raw food' prinsippet av å ikke kompromisere varme og kjemikalier. Bruksanvisning: På kinder: Påføres sparsomt med fingrer eller børste. Gjenta for mer intensiv farge. På lepper: For beste resultat på tørre lepper, påfør et tynt lag leppebalsam før lip2cheek. Dette produkten kan også påføres som en øyenskygge, men passer ikke for alle hudtyper da den har en tendens å legge seg i groper pågrunn av de fuktgivende oljene.

EKO:EKO
Kampanje:
Antall:
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
RMS BeautyMer fra RMS Beauty
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Kaja H 2017-05-07 @ 11:12:24

Idiotsikker! Superenkel å bruke, både på kinn og lepper. Smile er perfekt til ekstremt lys hud. Stort pluss at den er reisevennlig og perfekt til å ha i veska. Eneste minus er at den ikke sikker like lenge som tradisjonell leppestift og blush.

Laura 2016-07-04 @ 12:21:04

Enda et stjerneprodukt fra mitt favoritt merke. Jeg har denne i fargen smile, som er en perfekt farge for sommeren, en korall rosa. Den gir en fin naturlig glød til kindene og en mer matt pleiende farge til leppene. Genialt!

Flere omtaler