Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

Shu Uemura Shu Uemura Color Lustre Conditioner (250ml)

720 kr
720 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Den unike formelen er beriket med et lipid som er inspirert av en viktig komponent i hårets naturlige beskyttende barriere. Beriket med muskroseolje og gojibærekstrakt. Håret tilføres intensiv næring, beskyttes, blir lett å gre ut og får en utrolig glans.

Les merLes mindre
Hårtype: Farget hår
Produktserie: Shu Uemura Color Lustre
Størrelse: 250ml
Informasjon
Etter påføring av shu uemura art of hair shampoo og behandling, skyll håret. Påfør izumi tonic på nyvasket, vått hår. Spray fra hodebunnen til spisser og masser. Ikke skyll ut. Beskytt håret ditt med Essence Absolue Oil og fortsett å føne håret med Art of Styling. Duften er en livlig tre-aktig muskusduft laget av edle ingredienser som kun brukes av duftskaperen, og på denne måten gjentolker en fantastisk risåkerhorisont. Den starter med toppnoter av bergamot og sitron, infisert i et hjerte av dyrebar ylang ylang, iris og risvann. Til slutt harmoniserer basenotene sandeltre med rispulver og vanilje for å sikre en sterk og komfortabel duft.
Bruk
1119595 E - INGREDIENTS: AQUA / WATER, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, AMODIMETHICONE, CETYL ESTERS, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, MYRISTYL ALCOHOL, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TRIDECETH-6, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ROSA CANINA FRUIT OIL, QUATERNIUM-33, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CITRIC ACID, ALCOHOL, SAFFLOWER GLUCOSIDE, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PROPYL GALLATE, SODIUM CITRATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. Z280149/1).Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.
Ingredienser
Artnr: B020652
Fra vårt Magazine
Mer fra Shu Uemura
Til Shu Uemura
555 kr Veil. pris 570 kr
879 kr Veil. pris 905 kr
Andre kjøpte også
555 kr Veil. pris 570 kr
Great Deal
150 ml 50 ml
515 kr Veil. pris 530 kr
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
239 kr Veil. pris 299 kr (-20%)
Great Deal
Selling fast
306 kr Veil. pris 495 kr (-38%)
Great Deal
Selling fast
250ml 500ml
Dermalogica
148 kr
Great Deal
122 kr Veil. pris 160 kr (-24%)
Steng