Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Perfume Days: Opptil 25 % på utvalgte duftmerker >
Great Deal

By Bangerhead By Bangerhead Damage Control Repairing Conditioner (300 ml)

126 kr
Kjøp
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Damage Control Repairing Conditioner er det perfekte valget for tørt og kjemisk behandlet hår. Balsam som tilfører fuktighet, bygger opp og styrker hårets struktur ved hjelp av hveteprotein og gir deg myke, glatte og skinnende lengder. En liten advarsel er imidlertid på sin plass: Damage Control gjør lengdene så silkemyke at du vil ta på dem nesten hele tiden. Den litt søte og varme duften er sofistikert: den tar aldri overhånd, men får tankene til å vandre til varme julikvelder, solnedganger og jordbæris.

Damage Control Repairing Conditioner er etter ønske fra dere fri for parabener og sulfater. Hele Damage Control-serien er vegansk og produsert i Sverige.

Les merLes mindre
Produktserie: By Bangerhead Favourites
Størrelse: 300ml
Informasjon
Vask håret med Damage Control Shampoo for å rense håret. Påfør deretter Damage Control Conditioner i lengdene og la virke i 2-5 minutter. Rens grundig.
Bruk
Aqua, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydrolyzed Wheat Protein, Isododecane, Sodium Methoxy PEG-16 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Triethanolamine, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum
Ingredienser
Artnr: B064840
Kategorier :
Fra vårt Magazine
Mer fra By Bangerhead
Til By Bangerhead
By Bangerhead
96 kr
194 kr
126 kr
Andre kjøpte også
Selling fast
127 kr Veil. pris 176 kr (-28%)
Selling fast
175 kr Veil. pris 262 kr (-33%)
Selling fast
328 kr Veil. pris 450 kr (-27%)
Steng