Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Great Deal

By Bangerhead Rose Quartz Gua Sha Facial Massage Stone

177 kr
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Hold øye med produkter med merkingen "Great Deal". Merkingen gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. "Great Deal" er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig. Prisene og hvilke produkter som er inkludert oppdateres fortløpende og er ikke inkludert i kampanjer.

Ta hudpleierutinen din til neste nivå med denne Gua Sha-steinen! Steinen kan brukes for hele kroppen og er et ideelt supplement til din hudpleierutine – den reduserer muskelspenninger, øker sirkulasjonen og reduserer opphopning av restprodukter under huden og får huden til å se mer uthvilt ut. En mini-ansiktsløftning rett og slett!

Laget av rosenkvarts.
 

Hvordan bruke en Gua Sha-stein

Bruk alltid Gua Sha-steinen på ren hud og hold den flatt mot huden.

1. Start rutinen med å rense huden – ikke glem å rengjøre dekolletage og skuldre også. Påfør deretter ansiktsolje på lett fuktig hud og masser oljen inn i huden. Bruk alltid bevegelser som beveger seg oppover!

2. Masser halsen: Trekk steinen langs midten av halsen og opp til hårfestet. Masser deretter midten av halsen: start nedenfra, mellom kragebeina og jobb deg opp til haken. Masser også sidene av halsen ved å trekke steinen langs kjevebenet og fortsett så under kjevebenet også.

3. Masser kinnbeina og kjeven: start fra siden av nesen og trekk steinen langs kinnbenet mot ørene. Masser deretter kjevene og haken ved å trekke steinen fra midten av haken opp til ørene.

4. Masser skuldrene: trekk langsiden av steinen og trekk den fra bunnen fra skuldrene og opp til ørene.

5. Masser øynene: trykk veldig lett og trekk steinen sakte fra øyekroken og mot tinningene. Masser deretter mellom øyenbrynene og mot tinningene.

6. Masser pannen: start over øyenbrynene og trekk steinen langs pannen mot hårfestet.

Gjenta hvert trinn 5 ganger for best resultat. Du kan bruke lett sirkulerende bevegelse etter hver del for å styrke effekten av massasjen. 
Les merLes mindre
Produktserie: By Bangerhead Favourites
Informasjon
Hvordan bruke en Gua Sha-steinBruk alltid Gua Sha-steinen på ren hud og hold den flatt mot huden.1. Start rutinen med å rense huden – ikke glem å rengjøre dekolletage og skuldre også. Påfør deretter ansiktsolje på lett fuktig hud og masser oljen inn i huden. Bruk alltid bevegelser som beveger seg oppover!2. Masser halsen: Trekk steinen langs midten av halsen og opp til hårfestet. Masser deretter midten av halsen: start nedenfra, mellom kragebeina og jobb deg opp til haken. Masser også sidene av halsen ved å trekke steinen langs kjevebenet og fortsett så under kjevebenet også.3. Masser kinnbeina og kjeven: start fra siden av nesen og trekk steinen langs kinnbenet mot ørene. Masser deretter kjevene og haken ved å trekke steinen fra midten av haken opp til ørene.4. Masser skuldrene: trekk langsiden av steinen og trekk den fra bunnen fra skuldrene og opp til ørene.5. Masser øynene: trykk veldig lett og trekk steinen sakte fra øyekroken og mot tinningene. Masser deretter mellom øyenbrynene og mot tinningene.6. Masser pannen: start over øyenbrynene og trekk steinen langs pannen mot hårfestet.Gjenta hvert trinn 5 ganger for best resultat. Du kan bruke lett sirkulerende bevegelse etter hver del for å styrke effekten av massasjen.
Bruk
Ingredienser
Artnr: B060139
Kategorier : Hudpleie > Tools > Hudpleietilbehør
Anmeldelser ()
/5
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1
Nicholas, Korsgård
490 dager siden
Myk og veldig behagelig, anbefales.
Skriv en anmeldelse
Vis flere anmeldelser (0)
Mer fra By Bangerhead
Til By Bangerhead
186 kr
1
56 kr
1
121 kr
2
Andre kjøpte også
Great Deal
NYX Professional Makeup
95 kr Veil. pris 113 kr (-16%)
3
By Bangerhead
18 kr
5
Great Deal
NYX Professional Makeup
196 kr Veil. pris 252 kr (-22%)
2
Gave
Benton
Midlertidig utsolgt
38 kr
1
NYX Professional Makeup
107 kr Veil. pris 132 kr (-19%)
1
74 kr
9
Steng