Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Kjøp nå: Opptil 25 % på duft og sminke >
Great Deal

Carolina Herrera Carolina Herrera Good Girl Blush Eau De Parfum (50 ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Good Girl Blush Eau de Parfum er en frisk og blomstrende eksplosjon av forførende duftnoter i en pastellrosa stil. Luksuriøse ekstrakter av sensuell vanilje og sprudlende pioner omfavnes av ylang-ylang og resirkulert rosevann. Resultatet er en unik og sublim blomstersignatur med en romantisk og sofistikert karakter som er karakteristisk for Carolina Herrera.

Denne sprudlende og oppløftende utviklingen av Good Girl representerer den moderne kvinnens mange fasetter gjennom en unik kombinasjon av lette, delikate, kraftfulle og sensuelle duftnoter. Carolina Herreras ikoniske stil er det ultimate symbolet på kvinnelig styrke.

Flasken er mer romantisk enn noensinne med en pastellrosa nyanse som skaper en elegant kontrast til den glitrende gullhælen. Good Girl Blush er 100 % vegansk og inneholder vanilje og ylang-ylang, som kommer fra bærekraftige kilder. Denne parfymen er en av Carolina Herreras populære damedufter fra den ikoniske Good Girl-serien.

Toppnoter: italiensk bergamott, mandarin og mandelolje.

Hjertenoter: Ylang-ylang og resirkulert roseolje.

Bunnnoter: vanilje og tonkabønne

Slik bruker du den: En Eau de Parfum kan brukes daglig - Inneholder 12-20 % duftkonsentrat - Gir et karakteristisk duftspor som varer lenger

TIPS: Duften forsterkes og forlenges ved å bruke ett eller flere produkter fra samme serie, for eksempel en bodylotion på huden eller en deodorantspray som påføres rikelig på kroppen før du sprayer Eau de Parfum

Les merLes mindre
Duftfamilie: Blomsterdufter
Størrelse: 50 ml
Informasjon
Bruk
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).
Ingredienser
Artnr: B081654
Andre kjøpte også
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
109 kr Veil. pris 159 kr (-31%)
By Bangerhead
19 kr
Gave
NYX Professional Makeup
263 kr Veil. pris 351 kr (-25%)
Gave
39 kr Veil. pris 40 kr
Gave
NYX Professional Makeup
135 kr Veil. pris 179 kr (-25%)
By Bangerhead
19 kr
Steng