Guide: Finn rett Good Girl-duft fra Carolina Herrera
2023-11-30
De fleste av oss kjenner igjen de ikoniske stiletthælsformede Good Girl-duftene fra Carolina Herrera, men hva er egentlig forskjellen mellom de ulike variantene? Vi går gjennom hva som kjennetegner hver enkelt duft, slik at du lettere kan finne den rette – uansett om du leter etter en parfyme til deg selv eller å gi i gave.Originalen Good Girl

Den ikoniske duften som startet alt er en legemliggjøring av dualitet. Den sensuelle blandingen av sjasmin, tonkabønne og kakao representerer kontrasten mellom lys og mørke. Denne duften er det perfekte valget for de som ønsker en duft som er dristig, men likevel sofistikert, spesielt egnet for en festlig kveld.


Sjarmerende Good Girl Blush

Det siste tilskuddet til Good Girl-kolleksjonen er en mykere og mildere tolkning av originalen. De blomsteraktige og fruktige notene av sjasmin, rose og røde bær fremkaller en følelse av lekenhet. Dette gjør den til et ideelt valg til dagsbruk eller til øyeblikk når en subtil, men sjarmerende og varm duft er ønsket.


Livlige Very Good Girl

Denne duften er en hyllest til den moderne kvinnen, med noter av rips og litchi samt rose og vanilje. Very Good Girl er skreddersydd for den livlige og energiske – en som omfavner livet. Den passer alle sosiale sammenkomster og morsomme stunder, og reflekterer en livlig og dynamisk personlighet.


Selvsikre Good Girl Supreme

Denne videreutviklingen av den originale Good Girl representerer selvtillit. Dens rike blanding av tuberose, tonkabønne og egyptisk sjasmin passer deg som leter etter en ekte power-duft som vil få deg til å eie ethvert rom du kommer inn i. Derfor synes vi at den egner seg spesielt bra for profesjonelle miljøer, eller når du ønsker en liten selvtillitsboost.


Glamorøse Very Good Girl Glam

Her har vi kolleksjonens mest levende og glamorøse duft. Very Good Girl Glam fanger essensen av luksus og eleganse med sin sprudlende blanding av rips, ylang-ylang og sjasmin. Denne duften er en ekte statement-maker, perfekt for de ekstra spesielle kveldene, eller når du vil gi et varig inntrykk. Leter du etter den ultimate date night-duften? Her har du et alternativ som er vanskelig å slå.Originalen i begrenset opplag

Er den originale Good Girl EdP allerede en av favorittene dine? Liv opp duftsamlingen med Good Girl EdP Dazzling Garden. Denne begrensede samlerutgaven har samme ikoniske duft-DNA som originalen, men er kledd i skimrende lilla og toppet med en glitrende gullblomst.


Carolina Herreras duftunivers strekker seg utover den populære Good Girl-serien, og inkluderer også de karismatiske Bad Boy-duftene. Hver duft, uansett om den er for kvinner eller menn, gjenspeiler brukerens personlighet og stil. Oppdag alt fra Carolina Herrera her.
50 ml 30 ml
885 kr
Great Deal
30ml 50ml
Carolina Herrera
837 kr Veil. pris 1 295 kr (-35%)
50 ml 30 ml
Carolina Herrera
925 kr
30ml 50ml
Carolina Herrera
588 kr Veil. pris 810 kr (-27%)

Produkter fra artikkel