Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

111Skin 111Skin Black Diamond Retinol Oil (30 ml)

2 309 kr
2 309 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

Alt pulveret fra retinol, uten irritasjon. Ja, du leste riktig. Black Diamond-retinololje er basert på en blanding på 2,5 % av retinol og granaktivt retinoid som er suspendert i åtte naturlige lindrende oljer. Slik har den alle de aldersbekjempende egenskapene fra A-vitamin, som er klinisk bevist å redusere forekomsten av fine linjer og rynker på bare fire uker*. Dette gjør den uten å svekke huden. 88 % var enige i at den ikke førte til irritasjon**. Denne presisjonsblandingen av virkestoffer bidrar til å fremme cellesyklusen, noe som igjen reduserer forekomsten av rynker og får huden til å se yngre og glattere ut. I tillegg til en suveren evne til fornyelse er det klinisk bevist at Black Diamond-retinololje lysner med 30 %***. Den bremser tyrosinaseaktiviteten for å redusere forekomsten av aldersflekker og gi huden mer utstråling.Passer for selv svært sensitiv hud, og dette målrettede produktet er enkelt å inkludere i den daglige hudpleien din.

*Basert på resultater fra en klinisk studie med 30 deltakere der Primos CR® ble brukt til å analysere rynker etter fire uker.
*Basert på resultater fra en forbrukerundersøkelse med 100 deltakere, etter åtte uker.
***Basert på resultater fra en klinisk studie med 30 deltakere der et kolorimeter ble brukt til å vurdere hudens glød etter åtte uker

Les merLes mindre
Størrelse: 30 ml
Informasjon

Påfør to til tre dråper om kvelden ved å trykke produktet forsiktig på huden med fingertuppene. Bruk alltid solfaktor neste morgen. Begynn med å bruke produktet én til to ganger i uken de første X ukene. Øk deretter hyppigheten gradvis. ?

Bruk
COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, SQUALANE, DIMETHYL ISOSORBIDE, HYDROXYPINACOLONE RETINOATE, RETINOL, DIACETYL BOLDINE, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, AQUA (WATER), BHT, GLYCERIN, DIAMOND POWDER, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE).
Ingredienser
Artnr: B087659
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
239 kr Veil. pris 299 kr (-20%)
Great Deal
Selling fast
306 kr Veil. pris 495 kr (-38%)
Great Deal
Selling fast
250ml 500ml
Dermalogica
153 kr
Great Deal
122 kr Veil. pris 160 kr (-24%)
Great Deal
298 kr Veil. pris 405 kr (-26%)
Great Deal
215 kr Veil. pris 305 kr (-30%)
Steng