Bangerhead-teamet!
Välj avdelning
Integritetpolicy

Integritetpolicy

Bangerhead verner om din personlige integritet og jobber for å sikre at dine personopplysninger beskyttes ved bruk av våre tjenester. Bangerhead har en policy som sikrer hvordan personopplysninger skal behandles og beskyttes. Gjennom å godkjenne policyen i forbindelse med kjøp eller opprettelse av brukerkonto, samtykker du til behandling av dine personopplysninger i samråd med opplysningene under.

Hvem er ansvarlig for dine personopplysninger?
Bangerhead AB

Org. nr 556744-5316  

Riddargatan 35

114 57 Stockholm

Bangerhead AB er ansvarlig for de personopplysninger du sender til oss. Vi har utnevnt et databeskyttelsesombud for å sørge for at vi hele tiden behandler dine personopplysninger på en åpen, korrekt og lovlig måte. Du kan kontakte vårt ombud på følgende e-post: gdpr@bangerhead.se.

Hvilke personopplysninger samles inn og behandles?
Bangerhead samler inn personopplysninger som du selv direkte legger igjen hos oss. Dette gjelder blant annet når du legger inn en bestilling, registrerer deg på websiden, kontakter kundeservice eller abonnerer på vårt nyhetsbrev. Opplysninger samles også inn gjennom cookies for å kunne administrere dine kjøp og for å forbedre brukeropplevelsen.

Bangerhead kan utlevere opplysninger til en tredjepart, som Bangerheads konsernselskap, samarbeidspartnere og leverandør av kommunikasjons- og betalingstjenester i markedsføringshensikt og for å fullføre vår forpliktelse mot deg. All behandling av personopplysninger sikrer imidlertid alltid høy sikkerhet og konfidensialitet.

Om Bangerhead deler informasjon om en kunde med en tredjepart, får disse kun bruke informasjonen i avseendet å selge eller markedsføre Bangerhead og Bangerheads konsernbolag, samt konsernbolagets tjenester og produkter, eller med formål om å levere tjenester med tilknytning til Bangerheads avtale med deg som kunde eller kontoinnehaver.

Vi kommer ikke til å selge dine opplysninger til en tredjepart om vi ikke har din tillatelse til det.

De personopplysningene som du oppgir og som vi samler inn er følgende:

  • Navn og personnummer
  • Adresse
  • Telefonnummer og epost-adresse
  • Betalingsopplysninger
  • Kontoinformasjon
  • IP-adresse og informasjon om ditt bruk av Bangerheads webside
  • Informasjon om besøksstatistikk, hvilke av våre varer eller kampanjer du har vært interessert i og hvordan du interagerer med våre nyhetsbrev
  • Opplysninger om dine kjøp

Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via epost, for å kunne gi den service du forventer av oss.

Hvordan bruker vi dine opplysninger?
Bangerhead behandler personopplysninger hovedsakelig for de formål som angis under, samt for eventuelle ytterligere formål som i det tilfellet angis ved tidspunktet for innhenting:

  • For å kunne håndtere din bestilling og administrere din brukerkonto/kundeprofil
  • For å muliggjøre kundeservicekommunikasjon og gi god service på spørsmål som du har til oss som kunde
  • For å gjennomføre analyser av bestillingen og utføre utsending av nyhetsbrev og SMS med tilbud som er både generelle og tilpassede
  • For å kunne gjennomføre analyser og markedsundersøkelser
  • Analyse av hvordan du bruker vår webside, for å utvikle, levere og forbedre vår nettside og dens tjenester
  • Analyse av hvilke produkter du er interessert i, tjenester og tilbud du har vært interessert i, hvilke nyhetsbrev du har vært aktiv i og opplysninger om dine kjøp, for å gi deg tilbud som passer deg. Denne informasjonen kan vi deretter komme til å overlevere til samarbeidspartnere, men dette skjer da helt anonymt
  • For å sende deg informasjon og markedsførig via digitale kontaktveier som for eksempel Facebook og Instagram, ettersom du har en aktiv kunderelasjon med oss. Observere at du når som helst kan takke nei til dette
  • For å kunne gi deg relevante anbefalinger, tilbud og tilpassede tjenester basert på hva andre med lignende atferdsmønster har vært interessert i eller søkt etter på vår nettside
  • For å kunne sende viktige meldinger om endringer i vilkår og policy
  • For å kunne fullføre rettslige forpliktelser som for eksempel krav i bokføringsloven

Hvor lenge spares opplysningene?
I og med at du legger igjen opplysninger til Bangerhead, gir du din tillatelse til at Bangerhead registrerer, lagrer og behandler de angitte personopplysningene for angitte formål. Bangerhead kommer til å lagre dine personopplysninger så lenge du er kunde hos oss. Dette vil si så lenge du ikke har avregistrert din konto hos Bangerhead. Vi kommer til å fjerne og i visse tilfeller anonymisere personopplysninger for kunder som ikke lenger er aktive. Som lengst kommer vi til å lagre dine opplysninger i sju år fra du sist var aktiv kunde hos oss, eller så lenge vi er forpliktet etter loven. Deretter slettes dine opplysninger.

Hva er dine rettigheter?

Rett til tilgang
Du har rett til å når som helst kreve kopi-informasjon om de opplysningene vi har om deg. Du har rett til å få en kopi på de personopplysninger som handler om deg i et strukturert format. Retten til dataportabilitet omfatter kun opplysninger som du selv har gitt oss. Dette gjøres enklest gjennom å logge inn på «mine sider». Om vi mottar en henvendelse om dine personopplysninger kan vi ha behov for å be om ytterligere opplysninger for å sikre hvilke opplysninger du ønsker og at vi deler ut opplysninger til riktig person. Behandlingstiden kan ta opptil 30 dager.  

Rett til rettelse
Om dine opplysninger er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du be om at disse skal rettes eller fjernes. Om du ønsker informasjon om hvilke opplysninger vi behandler om deg skal en slik henvendelse rettes til gdpr@bangerhead.se. Om vi har problem med å bevise din identitet kan vi be deg sende et underskrevet brev per post til Bangerhead sin postadresse.

Rett til å slette
Du har rett til å kreve sletting av dine personopplysninger som vi behandler. Om du krever sletting av personopplysninger kan vi ikke alltid imøtekomme kravet, blant annet om:

  • Opplysningene er nødvendig for å levere den service eller det produktet du har bestilt.
  • Vi har tvungne berettigende årsaker må beholde dine personopplysninger som overgår dine integritetsinteresser.
  • Personopplysningene må spares for å oppfylle en rettslig forpliktelse.

Rett til å gjøre innvendinger mot viss type behandling
Du har rett til å kreve at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger. For eksempel gjennom å innvende mot at opplysninger brukes for markedsføringsformål. Du kan når som helst kontakte oss for å avbryte markedsføring mot deg som kunde, enten direkte gjennom informasjon i nyhetsbrev, gjennom vår kundeservice, eller når du er innlogget på «mine sider». Du kan kreve å delvis eller helt få slettet opplysninger.

Vi får derimot fortsette å behandle dine opplysninger, til tross for at du har motsatt deg behandlingen, om vi har tvungne berettigende årsaker for behandlingen som overgår dine integritetsinteresser.

Om dine opplysninger behandles på grunn av at du har gitt samtkke til slik behandling har du når som helst mulighet til å tilbakekalle det samtykket.

Du har rett til å kreve fjerning av dine personopplysninger som vi behandler om:

  • Opplysningene ikke lenger er nødvendige for de formål som de ble samlet inn eller behandlet for
  • Du har tilbakekalt et samtykke som behandlingen begrunnes på og det ikke finnes annen lovlig grunn for behandlingen
  • Du er uenig i en interesseavveiing av berettiget interesse som Bangerhead har gjort og det savnes berettiget interesse for Bangerhead som veier tyngre
  • Du er uenig i behandling for markedsføringsformål
  • Personopplysningene behandles på ulovlig vis
  • Personopplysningene må slettes for å oppfylle en rettslig forpliktelse som Bangerhead omfattes av

Om du ber om å få din profil og dine opplysninger sletter, kan vi ikke alltid imøtekomme ønsket. Blant annet dersom behandlingen trengs for å oppfylle gjeldende lov. 

Hvor lagres dine personopplysninger?
De opplysningene vi samler inn fra deg lagres hovedsakelig innen EU/EØS (Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet), men dersom Bangerhead har f. eks. En underleverandør eller samarbeidspartner i et land utenfor EU/EØS kan en overføring til land utenfor EU/EØS være nødvendig. All slik overføring av dine opplysninger skjer i samråd med gjeldende lovstiftning. Gjennom godkjenning av denne policy, samtykker du til at dine personopplysninger kan overføres også til land utenfor EU/EØS.

Hvordan beskyttes dine personopplysninger?
Vi arbeider stadig med å vedta alle passende tekniske og organisatoriske tiltak som i hvert enkelt tilfelle kreves for å beskyte dine personopplysninger og i øvrig sikre at behandlingen skjer i overenstemmelse med gjeldende lovstiftning. Vi har blant annet implementert sikkerhetsrutiner og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger. Dette gjelder blant annet sertifiseringsteknikk for webleser. Bare de personer som faktisk har behov for å behandle dine personopplysninger for at vi skal kunne oppfylle vårt servicekrav, vil ha tilgang til dem. Tilgang til de systemer hvor personopplysninger er lagret, er begrenset. Videre bruker vi brannvegger for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang til nettverket. 

Klage til tilsynsmyndigheten
Om du anser at vi håndterer dine personopplysninger på feilaktig måte kan du kontakte oss. Du har også rett til å levere inn en klage til tilsynsmyndigheten Datatilsynet.  

Linker på Websiden
Websiden kan inneholde linker til andre websider. Denne integritetspolicyen omfatter bare denne websiden. Når du linkes videre til en annen side oppfordrer vi deg til å lese den personvernspolicyen som gjelder for respektive side. Bangerhead tar ikke ansvar for andre websiders behandling av dine personopplysninger.


Endringer i integritetspolicy
Bangerhead  forbeholder seg retten å når som helst gjøre endringer i integritetspolicyen i den utstrekning at endringene er nødvendige for å oppfylle nye lovpålagte eller tekniske krav. Alle endringer i policyen vil publiseres på Websiden.

Informasjon om cookies
Bangerhead bruker cookies for å forbedre din kundeopplevelse og gi deg relevant informasjon og relevante tilbud. Cookies er små tekstfiler som spares og gjør det mulig å beholde din tilknytning til websiden. Cookies brkes for visse funksjoner som forbedrer websiden for brukeren eller gir oss statistikk om aktiviteten på siden. Gjennom å godkjenne Bangerheads allmenne vilkår og/eller denne policy og/eller bruk av Bangerheads webside, samtykker du til behandling av cookies i samråd med denne policy. Om din webleser er innstilt på å ikke akseptere cookie, kommer du ikke til å ha mulighet til å bestille noe fra vår webside. Du kan enkelt endre dette under innstillinger i webleseren.

Observere at vi ikke bruker cookies for å spare personlig informasjon om deg eller for å spre opplysninger til en tredjepart.  

Slik kontakter du oss
For ytterligere informasjon om personopplysningshåndtering, eller om du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss:

Bangerhead AB

Riddargatan 35, 114 57 Stockholm

E-post: gdpr@bangerhead.se

Betale i desember med Qliro