Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Benytt sjansen til å gjøre et kupp blant våre Summer Deals >
Great Deal

Amouage Amouage Guidance Woman EdP (100 ml)

3 440 kr
3 440 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.

FEMININITETENS FINNE STYRKE

Et elfenbenstårn slynget inn i strimler av skyer, duggvåte tåker av skjøre pærer, innbydende mandelmelk og perler av røkelse tegner konturene av et drømmende fristed.

En prinsesse hvisker deg inn og leder vei til en frodig hage der Osmanthus-blomster sprer sin berusende aprikosduft. En fontene skinner i midten, marmorkanten er dekket av skarlagenrøde roser hvis vellystige duft møter den av læraktige safrantråder lagt på gulvet.

Gjennom Jasmine-skjermer, lune og tilbrakte, går kvinnen og det kommer med henne en duft av mørk vanilje og hudlignende sandeltre, av ravfarget Labdanum og spinnende hint av kongelig ambra: hvem er du, spør hun, og du føler deg sett.

En trollbindende og ny tolkning av Amouage-triaden Rose, Frankincense og Ambra, Guidance leser som et dikt, lukter som en omfavnelse og føles som et visdomsord

Les merLes mindre
Størrelse: 100 ml
Informasjon
Bruk
Ingredients: Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, Eugenol.
Ingredienser
Artnr: B085518
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Great Deal
Anastasia Beverly Hills
226 kr Veil. pris 299 kr (-24%)
Selling fast
495 kr
250ml 500ml
Dermalogica
169 kr
Great Deal
Selling fast
298 kr Veil. pris 405 kr (-26%)
Great Deal
Selling fast
217 kr Veil. pris 305 kr (-29%)
Redken
552 kr
Steng