BIOEFFECT EGF Serum (15ml) i gruppen Mann / Hudpleie  / Serum & treatments hos Bangerhead.no (B027212)
BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

BIOEFFECT
BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

1299 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B027212

BIOEFFECT EGF Serum er et nytt og revolusjonerende hudpleieprodukt, utarbeidet etter den seneste medisinske forskningen og framskrittene innen bioteknikk. Den inneholder EGF (epidermal growth factor) som stimulerer fornyelsen av hudceller. 

Produktet brukes av 20% av den kvinnelige befolkningen på Island og var en av to produkter som ble stemt fram som det beste nye hudpleieproduktet av tyske Vogue i 2011.

Mer om EGF
EGF er et naturlig protein som finnes i huden. Proteinet er en cellaktivator som setter i gang cellfornyelsesprosessen i hudcellene. Kroppens egen EGF-produksjon avtar kontinuerlig med stigende alder. Gjennom å tilføre huden EGF øker hudens evne til å bygge emnene elastin og kollagen. Effekten blir at hudens naturlige aldringsprosess bremses markant og huden før økt smidighet, glød og spenst. 

Den unike framstillingen gir renere faktorer
Metoden å bruke EGF for hudpleie er basert seg på Nobelprisvinnende forskning. BIOEFFECT EGF Serum er verdens første hudpleieprodukt som inneholder planteprodusert EGF. Islandske forskere har nemlig lykkes å kopiere den genetiske koden for den det humane EGF-proteinet over til korn. Kornet som produserer EGF-proteinet dyrkes i vulkansk aske i et drivhus på Island ved hjelp av fornybar vulkansk energiteknikk. Denne grønne teknikken gjør det mulig å bruke renere og mer aktive faktorer i BIOEFFECT EGF Serum enn i andre produkter på hudpleiemarkedet. Ingen konserveringsmidler, parfyme eller andre uvesentlige tilsetninger brukes og serumet inneholder ingen kjente allergifremkallende stoffer.

Produktet er kostnadseffektiv BIOEFFECT EGF Serum er et veldig drøyt produkt. Noen dråper hver kveld har vist seg å være nok for å overstige tilsvarende produkter. 

Hudtype:Tørr, Moden
Størrelse:15ml
BIOEFFECTMer fra BIOEFFECT
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

1299 kr

0
Bulldog Original Lip Balm (4g)

69 kr

0

Sist vist

BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

1299 kr

0