Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Benytt sjansen til å gjøre et kupp blant våre Summer Deals >
Great Deal
Selling fast

By Bangerhead By Bangerhead Drip-Drops Hair And Body Oil (100 ml)

162 kr
162 kr Veil. pris 
Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.
Gave ved kjøp
Handle for minst 50 kroner og kjøp By Bangerhead Drip-Drops Hair And Body Oil (100 ml) for 64 kroner! Du finner kampanjen under Superdeals i kassen.

By Bangerhead Drip-Drops Hair And Body Oil er en lett og silikonfri multifunksjonell hår- og kroppsolje. Oljen gir en nydelig glans og glans til håret samtidig som den motvirker frizz. Den er utviklet med et naturlig oljekompleks av næringsrik solsikkeolje, arganolje og marulaolje som effektivt binder fuktighet. Oljen styrker og reparerer håret for et silkemykt resultat. Passer for alle hårtyper. Brukes også med fordel på kroppen for å fukte, myke og gi glans. 100% vegansk og laget i Sverige.

Les merLes mindre
Størrelse: 100 ml
Informasjon

Påfør 1-3 dråper i fuktig eller tørt hår avhengig av lengden og tykkelsen på håret. Bruk daglig på tørr hud

Bruk
Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Isododecane, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, CI 40800.
Ingredienser
Artnr: B073759
Fra vårt Magazine
Andre kjøpte også
Selling fast
By Bangerhead
200 kr
Great Deal
Selling fast
158 kr Veil. pris 260 kr (-39%)
Selling fast
101 kr
Steng