Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Benytt sjansen til å gjøre et kupp blant våre Summer Deals >
Great Deal

Clinique Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml)

Kjøp

Gratis rådgivning - kontakt ekspertene våre >

Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering
Merkingen "Great Deal" gjør at du som kunde kan være sikker på å få en rettferdig pris. Great Deal er nøye utvalgte produkter som vi kontinuerlig matcher med autoriserte forhandlere for å kunne tilby så attraktive priser som mulig.
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm Makeup Remover er en effektiv og skånsom måte å fjerne makeup på. Denne balmen transformerer seg til en silkeglatt og lett olje ved påføring, som føles utrolig behagelig på huden. Den effektive formelen løser opp selv den mest holdbare makeupen, og fjerner til og med solkrem og overskuddsolje fra huden. Etter bruk er denne makeupfjerneren enkel å skylle av med varmt vann.

Hvem passer produktet for?
Velegnet for alle hudtyper.

Dette gjør produktet:
Makeupfjernerens effektive formel løser opp både ansikts- og øyesminke samt SPF, samtidig som den effektivt renser huden. Beriket med ingredienser som styrker hudens forsvar mot forurensning, etterlater den hverken en fet følelse eller tørker ut huden. Vårt produkt er allergitestet, 100% parfymefritt og testet av øyeleger, og det tilstopper ikke porene.

Dermatologisk guidede løsninger.
Allergitestet.
100% parfymefri.
Les merLes mindre
Konsistens: Krem
Produktserie: Clinique Best Sellers
Størrelse: 125ml
Informasjon

Ristes godt før bruk. Fukt en bomullsdott med rengjøringsproduktet. Rengjør ett øye av gangen. Påføres på øyepartiet, hold noen sekunder, og tørk deretter med nedadgående bevegelser. Gjenta om nødvendig. Bruk en ny gjennomfuktet bomullsdott eller tørkepapir til å fjerne leppestift. Skyll med kaldt vann.

Bruk
Ethylhexyl Palmitate , Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil , Caprylic/Capric Triglyceride , Sorbeth-30 Tetraoleate , Polyethylene , Peg-5 Glyceryl Triisostearate , WaterAquaEau , Tocopherol , Phenoxyethanol Vær oppmerksom på at ingredienslisten kan bli endret med jevne mellomrom. Se ingredienslisten på produktpakken du mottar for den mest oppdaterte listen over ingredienser.
Ingredienser
Artnr: B030048
Andre kjøpte også
Great Deal
248 kr Veil. pris 295 kr (-16%)
Great Deal
312 kr Veil. pris 445 kr (-30%)
Great Deal
284 kr Veil. pris 405 kr (-30%)
Great Deal
312 kr Veil. pris 445 kr (-30%)
Great Deal
208 kr Veil. pris 250 kr (-17%)
Great Deal
416 kr Veil. pris 495 kr (-16%)
Steng